lidka135 22.10.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Chciałabym ocieplić dom styropianem ale mam problem z tynkiem ponieważ posiada on wypukłości i dołki czy można na taki tynk położyć docieplenie tradycyjnie czy wymaga to jkiejś specjalnej metody. Zbicie tynku byłoby kłopotliwe i pracochłonne zewzględu na wysokość i rozmiary domu Mogę przesłać zdjęcia elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Nie przejmuj sie - wejdzie wiecej kleju, ale przyczepnosc tez powinna byc lepsza. Dodatkowo jesli plaszczyzna sciany jest duza nalezy stosowac kotwienie kołkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidka135 24.10.2006 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Daj mi swój e-mail to prześle ci zdjęcia może po ich obejrzeniu powiesz czy wystarczy tylko więcej kleju bo to nie jest zwykły baranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts