Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Mysłowice Krasowy

grzegorz_janusz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gwid działkę kupiłes od Gwożdzia?

Na kościelniaka buduje moja siostra działka jadąc od ul. Plebiscytowej po prawej zaraz przy drodze

Od Gwoździowej, sprzedała pierwsze cztery wydzielone działki z całego pola. Całość ciągnie sie chyba aż do PCK. Ukłony dla siostry-sąsiadki

Jak z dojazdem do działek Gwózdz strasznie sie pluje o ta droge nawet zabronił parkować siostra bedzie miała wjazd od strony Kościelniaka.

A tak na marginesie to chyba całe Katowice się tu budują

Nie wiem czy dobrze Cie rozumiem, droga dojazdowa do działkii siostry jest od Gwoździa?

Jeśli o mnie chodzi tak własnie jest, ale działka również była jej. Nie wyobrażam sobie najmniejszych problemów, bo to jedyna droga dojazdowa. Chce ja zapewne zachować aby mieć dojazd do tej części, której jeszcze nie sprzedała. Tak czy inaczej mam słuzebnośc wpisaną do KW

o witam widzę że wywiązała się taka prywatna "Krasowa" rozmowa, no ale to w końcu Wasz wątek :wink:

jeśli można dorzucić "fachowca" od siedmiu boleści to dorzucę takiego z forum od wod-kan-co o nicku 1950, unikajcie jak ognia, potrafi się tylko mądrzyć na forum z praktyką to już cieniutko.

Z innymi to za bardzo nie miałam do czynienia na razie więc wszystko przede mną, wczoraj po raz kolejny wyrzuciłam swoją ekipę z budowy, jestem chora i zaskoczyłam ich swoją obecnością w najmniej oczekiwanym momencie i co - spali w piwnicy, no szlag mnie trafił, a wcześniej kazali sobie zamówić beton z pompą na wieniec, jak im powiedziałam że zamówiłam to stwierdzili, że nie zdążą, a tu masz (no jak śpią to na pewno nie zdążą).

Koniec końców przeprosili, mnie szybko złość mija i dalej pracują, ale mogli by już skończyć i iść w cholerę, bo chciałabym poznać jakiś nowych partaczy :D

jak zwykle się rozpisałam, ale chyba mi wybaczycie :oops: