jac_nur 13.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 super na górę bez drabiny gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 13.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 super prezent pod choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 19.12.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 No schody fajne.. Niestety drzwi wewn. jak nie ma tak nie ma - się goście już 3 tydzień ślizgają Do tego gazu mi idzie tyle na ogrzewanie że nie wiem co jest nie tak Jak czytałem ile tego schodzi u Ciebie (jac_nur) to byłem w szoku ze taka różnica. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 19.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 stoimy przed wyborem okien dachowych, w zasadzie już powinny być dawno na budowie , ale właśnie się waham i pomyślałam że napisze jeszcze na forum na pewno coś pomożecie. Z pewnością macie klamki na dole, a ja właśnie się zastanawiam czy to takie super rozwiązanie - wycofywać się w pozycji "w pół" spod otwartego okna????????? ile razy zaliczyliście uderzenie od okna??????? wiem że pod tym oknem będzie kaloryfer, ale może się okazać, że jednak pod oknem stanie komoda i jak wtedy z zamykaniem tego okna - sama wygoda naciągać się tak by sięgnąć po klamkę. Jak powiedziałam te wątpliwości w sklepie to usłyszałam :"jest Pani pierwszą osobą niezadowoloną z klamki na dole" czy aby na pewno?? podzielcie się doświadczeniami w miarę szybko please bo czas goni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 19.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ja mam na tyle wysoko okna dachowe, że wogóle nie ma takiego problemu o którym piszesz. W starej chacie miałem nisko - i gen było bez sensu pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 21.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 My wybraliśmy z klamką na górze.Jakoś tak mi lepiej pasowało otwierać ciągnąć w dół a nie pchać przed siebie.Najlepiej potrenować w sklepie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galexa 22.12.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 witam, jestem nowa na tym forum, a budowa domku ma zacząć się na wiosnę na styku Brzezinki i Mórg mam pytanie do forumowiczów, czy macie może namiary na dostawcę blaszaków na budowę w konkurencyjnej cenie. Ostatnio znalazłam ofertę za 1500zł, ale może ktoś oferuje taniej ? poza tym jeszcze jedno pytanie: mój wykonawca poszukuje mieszkania lub hotelu robotniczego na czas budowy, czy macie może jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 22.12.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 galexa: w Katowicach Campanile... polecam do nas ekipa z przyczepką przyjechała więc..nie mam niestety rozeznania..przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 25.12.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt życzą Starowicze (już Krasowioki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 30.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Co to? Tylko ja siedzę przy kompie na Krasowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 01.01.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !! Zdrowia do roboty Robót zgodnie z planem! Niskich cen Zbudowania i zamieszkania w wymarzonym domku tego sobie i Wam życzę Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 01.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Szczęśliwego Nowego Roku. Jutro robię oględziny domku po sylwestrze zorganizowanym przez młodzież. Może jeszcze stoi na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 09.01.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Powiedzcie, skąd braliście beton? Ratunku, na razie znalazłem 2 betoniarnie, i nie mam w ogóle rozeznania w obecnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 09.01.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 my (budowa w Imielinie) braliśmy beton z Bierunia. Z początku była leka obsuwa ale potem poznaliśmy ludzi i było spoko i ceny znośne. Szukaj gdzieś nie za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 11.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dzięki. Może ktoś jeszcze coś nieśmiało doda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 12.01.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Ja napiszę: nareszcie zamontowali mi drzwi wewn... niestety nie wszystkie Jedna framuga połamana była . pozdrawiam No i cieplej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 14.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 drodzy forumowicze, szukam namiaru na fajną ekipę do rozłożenia rurek centralnego odkurzacza - instalacja niezbyt rozbudowana, budowa w Imielinie, może macie jakis namiar ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 01.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a ja też z pytaniami a mojego aktualnego stanu budowy:Gdzie kupowaliście bramy garażowe?? i jakie macie w swoich domkach?I czy ktoś poratuje mnie w końcu jakimiś dobrymi tynkarzami HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 02.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 witamEnio głowa do góry jedna framuga to nie problem zobacz tu jakie drzwi robi firma DREWWIN to dopiero bys był załamanyhttp://foto.onet.pl/daf49,0w6hs0lkkkkk,u.htmlWalczymy już ponad półroku z firmą żeby mieć coś dobrego i ciągle cos innego wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ja kupiłem drzwi garażowe ocieplane w Imielinie. Tam co drugi produkuje bramy garażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts