Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Mysłowice Krasowy

grzegorz_janusz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dobra skoro nie chcecie mi podać namiarów na kogoś kto robi tynki zewnętrzne, to może chociaż macie parkiety w domkach i kogoś kto Wam je robił, a jesteście zadowoleni.

Tedii

masz rację z tym spotkaniem moglibyśmy się w końcu spotkać "na żywca" może jakiś grill?

Mam pomysł spotykajmy się kolejno u wszystkich, możemy nawet zacząć od nas ale nasz stan to jak wiecie taki raczej surowy zamknięty więc luksusów żadnych powiedziałabym spartańskie warunki bo nie ma nawet ubikacji.....ale w sumie po co nam ubikacja byle piwko było :wink:

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

witam wszystkich błagam Was pomóżcie bo zwariuję z tymi ekipami

nadal bardzo pilnie szukam kogoś kto zrobi mi tynki cem-wap. i dokończy instalacje co-wod-kan. Proszę już przeszłam 3 ekipy i mam dosyć a dalsze prace czekają i za chwilę będę musiała rezygnować z fachowców zamówionych w zeszłym roku do wykończeniówki i potem szukać nie wiadomo jakich partaczy.

witam

wrócili tynkarze :-? ale mieli manewry!!!!!! (2 miesiące), ale jakby co to ja nadal byłabym chętna na ekipę do docieplenia i tynków zewn. :wink:

MAMAMATINKA

czy masz może pomalowaną już jakąś ścianę????

Bo nie wiem czemu ale moi fachowcy upierają się że trzeba te tynki jeszcze zrobić gładzią. Twierdzą że jak się pomaluje i oświeci światło to będzie widać takie jakby to nazwać? gładsze miejsca na ścianie i te mniej "wypolerowane". Ja tam nie wiem ale może chcą nas naciągnąć na tą gładź?

Znajomy u którego również robił pan Rycerz, powiedział, że pomalował ściany i faktycznie w niektórych miejscach były brzydkie, zrobili w tym miejscu gładź, a teraz twierdzi..... że on nie widzi różnicy. I już nie wiem co robić?

• 2 weeks później...
lidiasiem, nie ma jeszcze żadnej ściany pomalowanej....... i powoli tracę nadzieję, że taki moment kiedykolwiek nastąpi (choć malarza malującego specjalnym agregatem mam już zaklepanego na wrzesień/październik). Z pewnością moga być takie miejsca gdzie ścian abędzie troche mniej gładsza, no i z pewnością ściany po pomalownaiu będą odrobinę mniej gładsze niż gdyby była na nich porzadnie zrobiona gładź. My akurat nie mamy absolutnie parcia na ściany jak ze szkła więc myślę, że efekt gładkości uzyskany na naszym tynku będzie dla nas wystarczający, no ale oczywiści eokaże się w praniu.....