Enio 28.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 lidia: no moich speców od ocieplenia to raczej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No i po spotkaniu forumowiczów. Zabawa była setna i ta oficjalna i ta nieoficjalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 05.06.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 dobra skoro nie chcecie mi podać namiarów na kogoś kto robi tynki zewnętrzne, to może chociaż macie parkiety w domkach i kogoś kto Wam je robił, a jesteście zadowoleni. Tedii masz rację z tym spotkaniem moglibyśmy się w końcu spotkać "na żywca" może jakiś grill? Mam pomysł spotykajmy się kolejno u wszystkich, możemy nawet zacząć od nas ale nasz stan to jak wiecie taki raczej surowy zamknięty więc luksusów żadnych powiedziałabym spartańskie warunki bo nie ma nawet ubikacji.....ale w sumie po co nam ubikacja byle piwko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 U mnie dechy... sam kładłem.A grill jestem za.Może na festynie na Kępie się zobaczymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 06.06.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Tedii, a kiedy będzie jakiś festyn na Kępie?My byliśmy ostatnio u farorza na festynie:) pozdrawiam:)Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Jak będę coś wiedział to dam znać.A farorz ma dobre chody bo jakieś 2-3 lata temu występował zespół pieśni i tańca Śląsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 09.06.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 My ostatnio byliśmy na festynie z okazji dnia dziecka przy szkole.. ale długo miejsca tam nie zagrzaliśmy zatem do zobaczenia na nast. feście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 09.06.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witam serdecznie. Zamierzam budować domek w Kosztowach na wiosnę 2009. Czy ktos może mi polecić dobrą i niedrogą ekipe budowlaną? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 09.06.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No i znamy już termin festynu na Kympie: 21 czerwca; 15:30-24:00 szczegóły tutaj: http://www.myslowice.pl/aktualnosci.php?id=1880&kat=kulturalne a zatem do zobaczenia za 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 11.06.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Halo! Czy jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.06.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Zapowiada się ładna pogoda na weekend. Na festynie na kępie będę. A po festynie.... zobaczymy jak akcja się rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 19.06.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Tedi - jakiś znak rozpoznawczy? Bo resztę to już chyba znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 19.06.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Mogę włożyć białą koszulkę muratora,ale jak nie będzie pogody to problem.Chcę tam zawitać ok.18-19.Domek mam niedaleko więc przyjdę pieszo albo na rowerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 22.06.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Byłem, piwko piłem.. a na Tediego nie trafiłem Niestety goście do mnie przyjechali o 19:00 i musiałem zmykać z festynu. Zatem do nast. okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 12.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Muszę się pozbyć z działki naszej drewnianej super luxusowej wygódki - może ktoś z nowych budowniczych ma taka potrzebę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 27.07.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 witam wszystkich błagam Was pomóżcie bo zwariuję z tymi ekipaminadal bardzo pilnie szukam kogoś kto zrobi mi tynki cem-wap. i dokończy instalacje co-wod-kan. Proszę już przeszłam 3 ekipy i mam dosyć a dalsze prace czekają i za chwilę będę musiała rezygnować z fachowców zamówionych w zeszłym roku do wykończeniówki i potem szukać nie wiadomo jakich partaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 27.07.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 lidia: chętnie bym pomógł - ale - moja ekipa od wod-kan - uciekła do irlandii, a ekipa od tynków była do d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 01.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 witam wrócili tynkarze ale mieli manewry!!!!!! (2 miesiące), ale jakby co to ja nadal byłabym chętna na ekipę do docieplenia i tynków zewn. MAMAMATINKA czy masz może pomalowaną już jakąś ścianę???? Bo nie wiem czemu ale moi fachowcy upierają się że trzeba te tynki jeszcze zrobić gładzią. Twierdzą że jak się pomaluje i oświeci światło to będzie widać takie jakby to nazwać? gładsze miejsca na ścianie i te mniej "wypolerowane". Ja tam nie wiem ale może chcą nas naciągnąć na tą gładź? Znajomy u którego również robił pan Rycerz, powiedział, że pomalował ściany i faktycznie w niektórych miejscach były brzydkie, zrobili w tym miejscu gładź, a teraz twierdzi..... że on nie widzi różnicy. I już nie wiem co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 02.08.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 hej! szukam kogoś kto by mi cokół wokół domu + schody płytkami klinkierowymi obłożył, bo mój fachowiec jak podał mi cenę to do teraz się nie umiem pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 11.08.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 lidiasiem, nie ma jeszcze żadnej ściany pomalowanej....... i powoli tracę nadzieję, że taki moment kiedykolwiek nastąpi (choć malarza malującego specjalnym agregatem mam już zaklepanego na wrzesień/październik). Z pewnością moga być takie miejsca gdzie ścian abędzie troche mniej gładsza, no i z pewnością ściany po pomalownaiu będą odrobinę mniej gładsze niż gdyby była na nich porzadnie zrobiona gładź. My akurat nie mamy absolutnie parcia na ściany jak ze szkła więc myślę, że efekt gładkości uzyskany na naszym tynku będzie dla nas wystarczający, no ale oczywiści eokaże się w praniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts