Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Mysłowice Krasowy

grzegorz_janusz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 402
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pozwolę sobie dołaczyć do grupy, pomimo że wybudowałem się na Janowie. Poszukuje ekipy do przełożenia dachu(dachówka ceramiczna), poprzednicy spier.... robotę, źle wymierzyli rozstaw łat (gąsiory minimalnie zachodzą na dachówkę) będę wdzięczny za namiary na solidną ekipę. Namiary proszę przesyłać na priv

Mam dach !!!!!! :D :D :D . Myslę że ekipę mogę polecic. Poza moim dachem wykonali jeszcze kilku moim znajomym, wszyscy jestesmy zadowoleni.KB też stwierdził że jest ok po czym zainkasował za odbiór :cry:

Pozdrawiam .

PS

Czy może ktoś ma zamontowane okna z Krakowa ? Interesuje mnie wykonczenie okien które dotarły na budowę nie te które nam inwestorom pokazują na wystawce

Czy może ktoś ma zamontowane okna z Krakowa ? Interesuje mnie wykonczenie okien które dotarły na budowę nie te które nam inwestorom pokazują na wystawce

myślę że trzeba by zaglądnąć do wątków okiennych. czy myślisz o oknach z krakowskiego oknoplastu z PCV? Też chce je kupić i zainstalować jeszcze w tym roku

Fajnie że masz już dach, u mnie powoli zbliża się do finału....echhhh gdyby nie ta poprzednia ekipa :evil:

jac_nur

Na starym mieszkaniu wymieniłem okna właśnie na oknoplast Kraków, w nowym domu mam z AP Żory ale jeżeli miałbym wybierać ponownie to wybrał bym oknoplast. W oknach z Żor już są problemy z zamykaniem (zacinają się, nie można przekręcić klamki do końca). Okna mają dopiero 2 lata

Witajcie. Przyjeżdza do nas firma co wierci studnie, Cene ma 170 zł/ metr (odwiert, rura, filtr, obsypka). Ich cena jest 2 razy niższa niz firmy ze Ślaska oferują. Ale przyjeżdzają z daleka, więc liczą sobie z a dojazd. Dlatego organizujemy większą grupę, chętną skorzystać z ich usług. Na razie jest nas 3 chętnych. Jakby kto chciał się dołaczyć to zapraszam.

Szczegóły są tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1457228#1457228

Przyjazd ekipy około 10 grudnia (jak pogoda dopisze)

Jeśli będzie ktoś chętny to proszę o wpisy na grupie Górny Ślask i okolice lub na priv

pzdr

poszukuję architekta który zaadoptuje projekt na działkę, trochę zmian chcielibyśmy dokonać w projekcie, ponieważ zdecydowaliśmy się na projekt z Atrium a tam mają terminy na koniec stycznia szukam kogoś najlepiej w Mysłowicach, bo mamy zamiar budować się w Brzęczkowicach w przyszłym roku.

Dzwoniłam do trzech ale za bardzo nie mieli czasu nawet ze mną gadać, kierowali mnie do innego który za rozmowę chciał 50 zł, rozumiem że poświęca swój czas ale nikt inny nie stosuje takich praktyk, nawet nie wiem ile mogą kosztować jego usługi bo nic mi nie powie dopóki nie przyjdę na płatną wizytę i wycenę,

Może macie kogoś poleconego PILNE