ZbT 28.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kto jeszcze ma namiary na projektanta do adaptacji i przeróbki projektu poza ArchiPlus z Mysłowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 29.08.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Szukam opiniii na temat okien tyskich i ap żory. Czy ktoś ma u siebie i może coś na ten temat powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 30.08.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Szukam opiniii na temat okien tyskich i ap żory. Czy ktoś ma u siebie i może coś na ten temat powiedzieć? Hej! ja mam u siebie AP Żory od 2 lat, jestem zadowolony. Tyskich nie znam. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmkkk 06.09.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam wszystkich, ok. 5 lat temu okna AP Żory wyróżniały się na rynku zarówno wysoką jakością jak i stosunkowo wysoką ceną ( w porównaniu z oknami dostępnymi na rynku w tamtych czasach ), na chwilę obecną nie wiem jakie tendencje panują w firmie ale z moich doświadczeń była to kiedyś bardzo dobra firma. Tyskich nie znam. Jestem w trakcie ponownej weryfikacji rynku zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmkkk 06.09.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Może trafi się ktoś kto będzie rozpoczynał budowę na terenie Mysłowic w najbliższym okresie i zainteresowany będzie stemplami budowlanymi i płytami szalunkowymi ( sklejka szalunkowa, OSB szalunek ) używane - w najbliższym okresie czasu będę do zbycia ... Jeżeli ktoś może polecić sprawdzonych fachowców w zakresie instalacji i wykończenia będę wdzięczny ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk36 06.09.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Pozdrawiam wszystkich serdecznie .Poszukuje solidnej i sprawdzonej ekipy do wykonania wylewek.Dzieki z góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sshela 08.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 No i w końcu coś zaczęło się u mnie dziać. Płyta fundamentowa już wylana, coraz więcej domku zaczyna się wyłaniać, kasa topnieje w zatrważającym tempie.Niedługo będziemy mieć piwnicę!Oby pogoda dopisała jak najdłużej.Pozdrawiam budujących w okolicach Krasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 10.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, Jako że elektryke mam już prawie skończoną poszukuję sprawdzonej ekipy do instalacji CO/WOD/KAN wraz z kotłownią na ekogroszek, a następnie ekipy do tynków i wylewek............PROSZĘ O NAMIARYPozdrawiam,Rafał ([email protected])tel. 509711779 IMIELIN PS. dodatkowo sprzedam około 200 stępli budowlanych i może dodatkowo ktoś chce się pozbyć trochę ziemi , z chęcią przyjmę, bo muszę podwyższyć trochę teren wokół domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sshela 27.09.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Powoli zbieram informacje na temat okien. Czy ktoś z Was zamawiał ostatnio jakieś - może podzieli się spostrzeżeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 06.10.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja właśnie zamówiłam. 2 miesiące wybierałam i przebierałam w pcv i w końcu zamówiłam drewniane Będę je montować dopiero po nowym roku, także na razie niewiele mogę o nich powiedzieć, oprócz tego, że są piękne. W pcv wchodziły w rachubę ap żory i tyskie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kattharina 16.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Czy ktoś z Was kupował rolety w firmie "Salon rolet" z Mysłowic? Jeśli tak to jak oceniacie sama firmę, rolety i montaż? Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 19.10.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Badania geotechniczne - robił je nam pół roku temu gość z Tychów - zapłaciliśmy 750 zł - porządnie i szybko. Ale fakt, ceny są baaardzo rózne, obdzwaniałam inne firmy, to słyszałam nawet ceny w okolicy 3 tys Jeśli chodzi o szkody górnicze - wg mnie głupotą jest nie ubiegać się o zwrot nakładów od kopalni. Moi znajomi budowali się 3 lata temu, mieli 3 kategorię szkód, zwrócili się o zwrot i kopalnia zaplaciła 100% tego, co było w ich kosztorysie. A kwota niebagatelna - 30 tys złotych. Niestety, w naszym regionie ma co liczyć na szczęście, ze pod naszym domem nie będą kopać. Lepiej zabezpieczyć się zawczasu, niż potem pluć sobie w brodę i patrzeć jak nasz wymarzony, wyśniony domek pęka i wymaga napraw. My na wiosnę zaczynamy budowę na Kosztowach. Dostalismy pismo z urzędu górniczego, że pod naszą działką nie ma wydobycia. Ale na kopalni dowiedzieliśmy się, że takie wydobycie jest planowane! Moze nie dzisiaj, ale za 3, za 5, 10 lat? No i robimy wzmocnienia na szkody, mimo, ze oficjalnie dzisiaj ich nie ma i nikt nam tych nakładów nie zwróci... Przecież budujemy dom na resztę życia. A nie mam zamiaru ryzykować i łudzić się, że te plany kopalni jednak nie zostaną zrealizowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikra11 19.10.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Czy może ktoś polecic dobrego brukarza do zrobienia podjazdu i tarasu z kostki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 27.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam, Jako że elektryke mam już prawie skończoną poszukuję sprawdzonej ekipy do instalacji CO/WOD/KAN wraz z kotłownią na ekogroszek, a następnie ekipy do tynków i wylewek............PROSZĘ O NAMIARY Pozdrawiam, Rafał ([email protected]) tel. 509711779 IMIELIN NAPRAWDĘ NIKT Z WAS NIE ROBIŁ instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 10.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam, Przyjmę ziemię do niwelacji mojej działeczki,.....muszę z przodu troszkę ją podwyższyć , przed domem, jakieś 50-60 cm kontakt na priv: [email protected]GG 803485 Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 16.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Sprzedam rozdzielnię elektryczną na plac budowy.Rozdzielnia zawiera:licznik,4 gniazdka jedno i trzy fazowe,wszystkie zabezpieczenia.Stan bardzo dobry,używana przez 7 miesięcy. Sprzedam kominek wentylacyjny do dachówki Koramic E32-kasztan angoba szlachetna. Zdjęcia mogę przesłać na e-mail,odbiór w Rudzie Śląskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 16.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Witam wszystkich forumowiczówmam pytanie, czy ktoś może podać namiary na solidną i sprawdzoną ekipę, która zbuduje stan surowy?Planujemy zacząć budowę na wiosnę, budujemy w Mysłowicach - KosztowachZ góry dzięki,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateti 25.01.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam,Szukam dalej namiarów na kolejne sprawdzone ekipy przy budowie mojego domku, tym razem poszukuję:1) wylewki maszynowe (200m2)2) płytki i sufity podwieszane (150m2)3) płytki zew (schody) i balkony4) kuchnia na zamówienie5) trepy schodowe Pozdrawiam,Rafał PS. dzięki za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 09.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam po dłuższej przerwie, mam pytanie czy macie jakąś ekipę do położenia kostki brukowej, potrzebuję tak mniej więcej na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodnam 25.02.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Witam wszystkich. Planuję budowę domu jednorodzinnego w Imielinie. Czy może ktoś z Was polecić mi dobrego architekta ? Mam namiary na 2, ale ceny u nich zaczynają się od 10tys., nie wiem, ale chyba to trochę drogo. Bardzo proszę o namiary: [email protected] Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts