maszket 05.12.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 normalnie sobie leżało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 05.12.2006 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 przyłączam się do przedmówcówteż nie grodziłem jak pisałem, bo faktycznie trzeba by było zrobić bramę, a to przeszkadza, bo samochód z materiałem, bo betoniarka, bo pompa musi podjechać itd. lepiej nie grodzić bo to jest spory wydatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 05.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 mamamatinka: normalnie, kładziesz materiał gdzie chcesz, i udajesz że wszystko jest ok Taka jest przynajmniej moja metoda. Ogrodzenie jako takie i tak jest marnym zabezpieczeniem przed złodziejami jeśli Cię nie ma.. pozdr. Henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 07.12.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Szukam montera, firmy do wykonania co gaz jakies namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadilak 10.12.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Cześć budującym Od dwóch lat buduję domek na Krasowach, ostatnio modna dzielnica podobno. Może ktoś jeszcze jest tu na forum. Witam, Ja jestem na etapie poszukiwania działki. Myślałam o mysłowickich dzielnicach, ale mam dylemat typu -logistyka. Mam dzieci w wieku szkolnym, a sama pracuje w Chorzowie i ??? Wczoraj oglądałam działkę w Chorzowie Starym, graniczy ze skansenem w parku chorzowskim, niby super połozenie, ale jednak to miasto Napiszcie proszę czy juz macie jakies rozeznanie w tamtej okolicy/oczywiscie mam na mysli Krasowy/? Czy szybko można dojechac do obwodnic, czy są tam jakies szkoły? Będę bardzo wdzięczna za szybką reakcję, ponieważ za 2 tygodnie dostane mapki tej działki w Chorzowie i jak będzie wszystko ok, to mój mąż zdecyduje za nas i zostanę chorzowianką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_janusz 10.12.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 czy są działki? pytanie trudne bo już się tym nie interesuję, ale pewnie są bo w okolicy pełno pustego. szkoła też jest. ale jak to na przedmieściach wszędzie może być daleko, z tym że blisko do a4 i s1. to prawie wieś tylko może trochę cywilizowana bardziej. ale czy są inne ?? chyba za bardzo to nie pomogę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 30.12.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Drodzy "krasowiacy" i nie tylko:) Z okazji nadchodzącego Nowego Roku, życzę wam budowy pełną gębą, dużo zdrowia i uśmiechu (mimo wszystko) realizacji planów na czas, pociechy z współmałżonków:) i oczywiście następnego "Sylwka" już na swoim!!!! pozdrawiam:) Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 30.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 DEKARSTWO , BLACHARSTWO , CIESIELSTWO. wolne terminy od nowego roku do polowy marca. referencje teren slaska lub caly kraj (warunek nocleg) tel. 886309541 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 15.01.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 drodzy Mysłowiacy i Imielinianie (chyba tak sie mówi nie??)szukam taniego blaszaka - używanego, albo jakiegoś pomysłu na budowlany składzik podręczny?? oczywiście jak najtaniej do doświadczonych inwestorów - skąd najlepiej beton?? kopara?? i drewno na więźbę nasza budowa w Imielinie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.01.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 15.01.2007 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Składzik zbudowałem z desek (jeden dzień) i nadal się dobrze trzyma.Dobudowałem jeszcze drewutnię (jeden dzień) i pociupałem drzewo na zimę (o ile przyjdzie).Beton jest przy wiadukcie Krasowy-Lędziny.A jeśli dach będą robić górale,to lepiej im zostawić temat drewna.Przynajmniej będą odpowiadać za całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 03.02.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Hej! Co do więźby od górali to mam wątpliwości, sam jeszcze nie robiłem, ale mnie przed tym przestrzegano - gen. nie masz pojęcia z czego więźba jest robiona (np. świeżo cięte drewno). Mój architekt polecał mi tartak w Krasowach = sprawdzony. Ja już raz kupowałem drewno do górali.. Właściciel tartaku ma na nazwisko "Czarny" - ceny dobre.. jednak nie polecam.. (a dostarcza więźby do wielu domów w okolicy). Deski krzywe, kupa śmieci pomiędzy nimi, itd.. Ciężko coś z tym później zrobić.. bo w góry z deskami nie pojadę.. co innego z tartakiem na miejscu.. I tyle .. bo się coś za bardzo rozpisałem.. Pozdrawiam PS: Wreszcie mam net.. pytanie jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lala 04.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Też słyszałam podobne opinie...niestety pozdrawiam:)E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 04.02.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam co do czarnego to sie zgadza bo sie nim zaraziłem,dobre drewno podobno jest z kielc lub okolic od olczyk czy ojczyk. mamamatinka do wykopów spróbuj w Pamecie w Imielinie nam też kopali i potem zasypywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 04.02.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 mamamatinka: co do kopary - spróbuj Stolorza.. może nie najtańszy, ale konkretny i dobra robotę robi. Jak co - namiary zna każdy..ale jak co to podam na priva Pozdrawiam. PS: u mnie znowu szpital w domu (po tygodniu przerwy).. Igor ma ponad 39 stopni już 2 dzień.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maszket 05.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Firma Pamet -szef Stolorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 05.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 dzieki wam bardzo zo informacje, bylabym wdzięczna za namiar na priva na te firmę Pamet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 17.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 A my już budujemy Pozdrawiam resztę sąsiadów Enio z Krasów ;D (w przyszłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 23.03.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 No co tak cicho?Nikt się nie buduje u nas na wsi ? Pozdro. PS: w najbliższych dniach zalewam strop, potem 2 tyg przerwy, i więźba idzie w ruch.. A na razie myślę jakie dachówki wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 28.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam budujemy się na Brzęczkowicach i chętnie przyjmę ziemię jeżeli ktoś miałby problem z jej nadmiarem bardzo proszę o kontakt a przy okazji czy wiecie gdze i w jakich aktualnie cenach dostępne są bloczki betonowe na fundamety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts