jac_nur 16.09.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Musze sie pochwalic MIESZKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 16.09.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Sorki poprawka MIESZKAMYYYYYYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 17.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 No No.. jac_nur - nic tylko pogratulować !! a gdzie jeśli można wiedzieć jest Wasz domek? może gdzies niedaleko nas ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 17.09.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Na ulicy Dąbrówki nawet numer nam dali 25C taki mały z czarnym daszkiem NO I JUż PO ODBIORACH Jakieś namiary na ekipe od ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 18.09.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Wczoraj miałem troche czasu i poczytalem o problemach niektorych forumowiczow:Cos nademna czuwało nie miałem takich doswiadczen,oczywiscie nie płaciłem za nic z gory a powiem wiecej nasi Fachowcy nie przychodzili po kaske w czepku urodzony czy cos tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 20.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Od ogrodzenia.. namiary mogę dać - jeśli tylko z Wiśniowskiego Ci się ogrodzenia podobają. Przy okazji poszukam Twojej chatki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 21.09.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Prosze o te namiary niech zrobia wycene.A Ty gdzie sie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 21.09.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Boczna od PCK - koło kościoła w polu i nie przy asfalcie. Mi bramę montowali chłopcy z Mikołowa - BRAM-HAT - zajmują się też ogrodzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 28.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 drodzy grupowiczanie )) z radością oznajmiam, że u nas STAN SUROWY OTWARTY gotowy ) w związku z tym mamy do sprzedania chyba z 13 palet bloczka H-H Celcon beton komórowy biały klasa 600 (czy 550) na piór wpust, cena 12 zł/ szt plus koszt palet, transport w gestii kupującego (bloczki są u nas Imielinie) mamy tez chyba z półtora palety bloczków stropowych do terrivy gratis mogę dołożyć dwie belki stropowe gdyby ktos był zaintersowany, proszę pisać na priva, podam dokłądniejsze dane co do ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 28.09.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 No to trzeba oblać ten stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 30.09.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 No, Tediii, stan surowy został oblany...... Nawet z poprawinami więc ja przez dwa dni robiłam za kierowcę a dla męża na następny dzien musiałam kupić 2KC...... No, to ktoś chętny na pustaczki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 16.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 uhuu ale tu pusto jest tu kto????? Ja jak zwykle z pytankiem, gdzie kupowaliście więźbę ( nie uwierzycie ale do mnie jak bumerang wraca Kulka tym razem dostałam od kogoś namiar na więźbę - patrzę numer do Kulki ) Braliście od niego??? cena taka sobie, terminy odległe nie wiem jak z jakością? a może macie coś w zanadrzu jakiś adresik tajemny to podzielcie się dobrzy ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 16.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ja w każdym razie odradzam tartak Imieliński. Jakość kiepska, a dotrzymywanie terminów jeszcze bardziej kiepskie... Miałam kilka problemów z nimi, szczęście że zawczasu gdzie indziej zamówiłam więźbę (ja akurat w tartaku w Małoposlce Chechło, elegancko mejlem im zestawienie przesłałam (sami nie liczą raczej), zaliczka na konto i wterminie drewno przyjechało. Zamawiałam tak akurat poniewaz dali najlepszy termin i polecono mi ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RURKA 21.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 witam, poszukuję "fachowca" do montażu okna dachowego na "gwałt" chcę zamontować okno ale nie mam czasu się za to zabrać samemu, zresztą nigdy tego nie robiłem i nie chcę zostać z dziurą w dachy . macie może namiar na jakiegoś "montera" w MYsłowicach bądź też okolicach. zależy mi na czasie. do zamontowania okno fakro, pokrycie dachu gontem bitumicznym. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 24.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 witam ponownie wszystkich forumowiczów, Ja chciałam się zapytać Was o okna (i te dachowe i te ścienne) mianowicie jakie macie (u nas na pewno plastiki) chodzi mi przede wszystkim o firmę, ja myślałam o Oknoplaście (tu pytanko do Grzesia - gdzie kupowałeś swoje??) chyba że możecie polecić coś innego?. Znając etap mojej budowy łatwo możecie przewidzieć moje pytania co nie?. Co myślicie o takim cudzie jeśli chodzi o dachowe: http://www.allegro.pl/item254907637_okno_dachowe_78_118_goraca_promocja_zwrot_100_zl.html o kurczę czemu nie potrafie wkleić tego linka, jakby ktoś mi powiedział jak to się robi (zawsze robiło mi się automatycznie ) jeśli chodzi o naszą budowę to zrobią do końca tego tygodnia strop nad parterem no i oczywiście cały czas utrzymują że dach będzie w tym roku (wykonawca jakby miał jakieś znajomości na górze - ja mu mówię że zima, mróz, śnieg - a on ręką machnie i mówi nie będzie zimy Pozdrawiam wszystkich cieplutko i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 24.10.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 o widzicie a jednak ten link wkleił się sam automatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 24.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Mamy zamontowane okna z OKNOPLASTU duże 160*160 sa od lutego i narazie nie ma problemów obustronny kolor niezły wygląd profil AWANS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 25.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 a gdzie kupowałeś OKNOPLAST? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 25.10.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 A ja polecam AP Żory - jakość taka jak co lepszych firm - reszta jak najbardziej ok.I nie czeka sie tyle co na Oknoplast'a. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac_nur 25.10.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 firma Okna Kubus z piotrowic ok dobre rabaty terminy dotrzymane zamawiałem dokładnie rok temu w listopadzie promocja zimowa .Kompleksowo okna brama i rolety wykonanie i montaż ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts