gtca 29.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ja dla odmiany używam quada z pługiem. Quad już mocno przechodzony - ale latem przydaje mi się do prac ogrodowych (przewieźć przyczepką drewno, ziemię, itp). Zimą głównie właśnie odśnieżanie i kuligi. Manewruje się tym całkiem-całkiem - choć wąskich chodników tym nie odśnieżam. A zabawy przy odśnieżaniu jest po pachy. Jedyna wada -to że brzuch rośnie - do niedawna regularne machanie łopatą - a teraz takie wygody - eh. Przy ostatniej zimie - naprawdę się rozwiązanie spisało.pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.12.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Grzebię ponownie i wiem, że w tym roku kupię Teściom trzeba. Póki co znalazłem jakiegoś Rometa za 563 zł i Stigę za 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 15.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 FRANKAI A NIE UWAŻASZ ŻE JAK NA TĄ CENĘ TO MA ON ZA DUŻO WAD ( wyszczególnione - a ile jeszcze innych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joy1 28.12.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Witam,odświeżam temat, choć śniegu jeszcze nie widać. Według mnie, wybór pewnie padnie na TORO POWER THROW 722. Silnik markowy BRIKS & STRATTON a nie CHINA , więc myślę, że nie będę bujał się po serwisach. Z kolei znajomy posiada Hondę MAB 500 i też jet zadowolony. Ponieważ od ostatniego wątku minęło trochę czasu, może ktoś z Was kupił odśnieżarkę i może pochwali się swoimi przemyśleniami.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts