Gość 17.04.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Witam,mam pytanie, czy ktoś z Was może podzielić się opiniami na temat jakości, trwałości okien firmy Natura. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2003 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 ponawiam pytanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 18.04.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Ja zamierzałam kupić okna Natura ale po obejrzeniu już zamontowanych wybrałam w końcu inne okna. Okna mam brązowe, farba kryjąca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Mam okna i drzwi balkonowe Natury, mahoń, w kolorze Eishe (najjaśniejszy), miało przypominać sosnę, wyszło trochę zbyt żółte. Okna były montowane pod koniec listopada zeszłego roku, miały chyba niezbyt wyschnięty lakier, i teraz na wiosnę w paru miejscach przy otwieraniu lakier został uszkodzony. Wygląda na to, że nie będzie kłopotów z serwisem. Ogólnie biorąc wyglądają ładnie, w domu jeszcze nie mieszkamy. Cenowo w tej klasie okien Natura wypadła najkorzystniejKrzysiek/Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 26.08.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Też jestem zainteresowana opiniami użytkowników i fachowców, warto je brać pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Cholys 15.04.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Czy ktoś może napisać o tych oknach więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renab 15.04.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Czy ktoś może napisać o tych oknach więcej? Mam te okna od prawie 3 lat. Zostały zamontowane zaraz po wybudowaniu budynku. Przeżyły wszystkie etapy wykańcznia domu aż po przprowadzkę bez większego uszczerbku. Mieszkamy w domu od października ub.r. i nadal jesteśmy z nich zadowoleni. Nie wypaczyły się, okucia działają dobrze. Miałam u siebie ekipę serwisową z Natury-wyregulowali mi wszystkie okna bez problemu. Mam okna mahoniowe - ciemny brąz ale nie bardzo ciemny - taki ładny, ciepły kolor. Co więcej chciałbys wiedzieć? Jeśli potrafię to odpowiem. W każdym bądź razie mogę je polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_Cholys 15.04.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 DziękujęOferta Natury jest niezła cenowo, muszę się jeszcze je pooglądać Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 15.04.2004 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Co więcej chciałbys wiedzieć? Jeśli potrafię to odpowiem. Renata Witaj! Jeśli możesz to napisz na priva gdzie je kupuwałaś i czy ta firma też montowała okna Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIFFKO 03.01.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 My bedziemy teraz zamawiac okna NATURA. Po dluuugim namysle. Zastanawialismy sie pomiedzy: gebauer natura urzedowski majewski ignies&ignies dziadek Natura definitywnie wypadly najkorzystniej cenowo nw stosunku do jakosci. Zakladamy okna antywlamaniowe i ich iferta byla nie do przebicia. 5 tysiecy taniej niz urzedowski, prawie 10 tysiecy taniej niz gebauer. Okna sa z mahoniu. profil soft line szyby 1,1. Mam nadzieje, ze dobrze wybralismy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 03.01.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Ja mam też okna tej firmy co prawda od miesiąca dopiero Okna są bardzo porządnie wykonane a i cena była atrakcyjna. Brałem pod uwagę M&S, Gebauer, Goran to tyle co pamiętam. Zdecydowanie mogą spokojnie konkurować z Gebauerem. Obejrzałem je sobie baaardzo dokładnie i nie ma żadnych uwag. Dwóch moich znajomych ma Gebauery i ... nie widzę różnicy w jakości. Mahoń meranti kolor orzech/orzech (taką mają nomenklaturę) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIFFKO 03.01.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 My wybralismy kolor amorforbia czy jakos tak. Taki wisniowy. Wg mnie tez nie widac roznicy z Gebauerem ani Urzedowskim. ZObaczymy jak wyjdzie w praniu. Fajnie, ze Ty jestes zadowolony/a Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 03.01.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 My wybralismy kolor amorforbia czy jakos tak. Taki wisniowy. Wg mnie tez nie widac roznicy z Gebauerem ani Urzedowskim. ZObaczymy jak wyjdzie w praniu. Fajnie, ze Ty jestes zadowolony/a Pozdrawiam Jestem, jestem - zadowolony Namiastkę tego jak wyglądają można zobaczyć w dzienniku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 05.01.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 A u mnie od kwietnia 04 - trochę się zmieniło. Mam już okna drewniane - Natury właśnie. Generalnie bez większych zastrzeżeń [na oko ładne], choć mam trochę problemów z podwójnymi drzwiami łukowymi. Mianowicie trudno się zamykają [najgorzej 1 sztuka z 3], a teraz po kilku tygodniach nie ogrzewania to już ledwie, ledwie [ale za to wszystkie 3]. Serwis miał do mnie dotrzeć już 2 razy [ostatnio dzisiaj], ale do tej pory nie dojechał [jedno krzywo zamontowane stałe okno, jedne okucia źle zamontowane, parę drobniejszych poprawek, no i te okna łukowe!!!!]. Jak przyjechały po zamontowaniu lakier był jeszcze miękki - i po deszczu odbarwiał się [takie białe kropki], ale teraz jest ok. Zadowolony jestem z faceta z salonu firmowego w Krakowie. Porządny i uczciwy gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 07.01.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 Też zastanawiałem się nad tą firmą ale Urzeędowski wprowadził promocję na okna sosnowe 15% + dostałem drugie 10% od przedstawiciela w sumie 25% !!! dlatego wyszło duuuużo taniej. Sprawdź promocja jeszcze trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts