perrine 22.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 mój sąsiad wybudował sobie wychodek - bez dna:( zaraz przy moim płocie jakieś 2,5 metra od studni gdzie i jak to zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 22.10.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Po co zgłaszać - podejdź do niego i powiedz mu żeby to cholerstwo zlikwidował bo masz tam studnie. Niech sobie zamówi toi toia. A jak nie posłucha to myślę że można to zgłosić: jeżeli mieszkasz w mieście to do urzędu miasta a jak na wsi to do urzędu gminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perrine 22.10.2006 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 tyle, że urz.ad gimny się na mnie wypioł ostrzeżenia osobiste juz były teraz w gre wchodzi jedynie jakis urząd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.10.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 tyle, że urz.ad gimny się na mnie wypioł ostrzeżenia osobiste juz były teraz w gre wchodzi jedynie jakis urząd:) może Sanepid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 22.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 To dzwoń na policje ewentualnie straż miejską. Niech oni się martwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts