Sopocianin 17.04.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Kupiłem ja i kupił mój znajomyoba krążki niedziałają.Przy instalacji otrzymóje wiadomość" proszę włożyć drógi dysk " ale jest tylko jeden co jest grane? Czy robie jakiś błąd czy ktoś mniał taki problemik jak my?Dlamnie to obojętne ale Żona się cieszyła na ten krążek a tu mój Muratorek nawalił i co ja teraz mam jej powiedzieć eeee!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 17.04.2003 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 No właśnie, u mnie jest to samo. Redakcjo!!!!! Help!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sopocianin 22.04.2003 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Joasiu na forum już nas wyprzedzili z tym tematem i jak przeczytałem wiekszości program działa nie w pełnej wersji szkoda ale co zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts