Joker_28 23.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam, Ceny mieszkań w Krakowie zupełnie zwariowały. Dziś za m2 trzeba zapłacić 7.000 PLN i więcej. Statystycznie w przeciągu ostatnich 18 miesięcy mieszkania zdrożały o 76% !!! Alternatywą jest budowa domu.W październiku 2005 cena Maxa z podtarnowskiego Leiera to 1,40 PLN.Dziś tam dzwoniłem - aktualna cena to 2,30 PLN !!!Czyli w przeciągu roku cena poszła o 65% w górę ??? Czy to możliwe ? Może macie podobne obserwacje, podzielcie się nimi plizzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 23.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 styropian: początek roku 109PLN/m2 teraz 166 PLN/m2 wzrost 52% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaczorek. 23.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 JOKER im więcej czasu stracisz tym gorzej dla Ciebie ceny w kraku moze się trochę ustabilizują ale na "stop" nie ma szans ceny zawsze beda szły w górę. alternatywą dla mieszkań w krakowie pozostaja mieszkania w wieliczce i skawinie albo domek ale taniej działki w najblizszej okolicy nie kupisz c co do cen materiałów to prawda poszły up takie życie, jest popyt to i ceny windują ot co (mafia ) _ DODANE _ widze ze dzialkę juz masz napisz gdzie dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.10.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 jednym słowem poszaleli, to chyba wynik bumu, budujemy na całego, ciepła jesień. W mojej mieścinie(Marki) w tamtym roku developerzy sprzedawali mieszkania z wcześniejszymi zapisami 3tyś/m2, dzisiaj już cena 4,4tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.10.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Branża budowlana ma swoje pięć minut. Ceny pną się w górę, a producenci już przebąkują, że po nowym roku będzie... drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław Kotuszewski 23.10.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Drożej to będzie do momentu kiedy ludziska będą mieli jakąkolwiek kasę. Skończą się tanie kredyty i tanie metry kwadratowe to i skończy się wzrost cen w budowlance mieszkaniowej. Myślę, że do górki już niewiele brakuje. Potem niewielki spadek cen (korekta) stabilizacja i już ciągły wzrost, ale już nie o tyle procent co teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Możliwe Ja za PTH 25 płaciam w tamtym roku 3,03 za sztukę. Teraz kosztuje 6,20 u tego samego dostawcy... Jak się cieszę, że domek już stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 23.10.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 alternatywą dla mieszkań w krakowie pozostaja mieszkania w wieliczce i skawinie nie wiem jak w skawinie - w wieliczce może i mieszkania są nieco tańsze (niewiele) ale mieszkań do sprzedania jak na lekarstwo, generalnie bloków się tu nie buduje, tylko domy jednorodzinne gdzie ceny mieszkań w nich są ogromne... ogólnie jest źle. ja maxa kupowałem w czerwcu za 1,72, dokupywałem w sierpiniu po 2,5... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts