Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Betonowe ogrodzenie - czy warto?

Recommended Posts

No właśnie czy warto go kupić i ustawić, chodzi mi o takie całe betonowe przęsła imitujące lany murek+przęsła, cena ok. 2500zł za 100m, chociaż ostatnio pojawiły się również droższe i jeszce ładniejsze.

Planuję ogrodzić z trzech stron (byłoby tanio i ładnie) a od frontu wylać jakiś klasyczny murek-tak jak to zobiło wielu.

lechu5

[ Ta wiadomość była edytowana przez: lechu5 dnia 2003-04-18 08:24 ]

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie też się to nie podoba, czynie lepiej ogrodzić zwykłą siatką powlekaną i posadzić jakieś drzewka (np. tuja) jeśli nie chcesz być oglądanym przez sąsiada?

Wszyscy uciekają z betonowych blokowisk a Ty chcesz ogrodzić się betonem?

[ Ta wiadomość była edytowana przez: Krzys1 dnia 2003-04-18 10:27 ]

niestety betonowe ogrodzenia się roppowszechniły choć są ochydne (nawet po pomalowaniu0

ale trudno każdy ma inny gust...

według mnie takie ogrodzenie jest po prostu stratą czasu - jest taki wybór producentów siatek ogrodzeniowych, ogrodzeń z siatek sztywnych, - już powleczonych , nie wymagających malowania, ze słupkami lekkimi i przygotowane do samodzielnego montażu...

betonowe sprawia wrażenie jakby cie zamykało w więzieinu...

a nikt chyba nie chce siedzieć...:smile:

według mnie nie warto...

snow

NIE RÓBCIE TEGO!!! U mnie na działce miałem ostatnio niespodzianke. Ludzie kupili działkę naprzeciwko i zanim zdążyłem ich poznać wystawili takie ogrodzenie. Koszmar. Z tego co wiem, sąsiadom obok się podoba i też o tym myślą. Jak to wygląda? Z miasta się wyprowadzamy na zielone tereny.....a tam betonowe płoty...:sad:

Fe, nieladnie sie zachowuja starzy forumowicze, nieladnie. Te teksty: tandeta, makabryczne, ohydne. Ludzie, przeciez innym moga sie nie podobac wlasnie siatki, a pisanie, ze betonowe to wiesniackie, to jest ponizej waszej godnosci, do tej pory mialam o was dobre zdanie, ale chyba je zmienie. W kwestii podobania sie, po prostu sie nie dyskutuje.