lechu5 18.04.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 No właśnie czy warto go kupić i ustawić, chodzi mi o takie całe betonowe przęsła imitujące lany murek+przęsła, cena ok. 2500zł za 100m, chociaż ostatnio pojawiły się również droższe i jeszce ładniejsze.Planuję ogrodzić z trzech stron (byłoby tanio i ładnie) a od frontu wylać jakiś klasyczny murek-tak jak to zobiło wielu. lechu5 [ Ta wiadomość była edytowana przez: lechu5 dnia 2003-04-18 08:24 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 18.04.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Sam sie nad tym zastanawiam. Jaka jest wysokość tego ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszek 18.04.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Nie wiem czy zwrociliście uwagę na to że te ogrodzenia tylko z jednej strony wyglądają "ładnie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2003 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 błagam, nie róbcie tego! to jest ohydne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 18.04.2003 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Standard to 1,5m - 1,65m ale są i 2m (nawet 2,2), nad 2m się zastanawiam. U wielu takie ogrodzenie widziałem i pomimo, że to ogrodzenie nie jest powiedzmy "szlachetne" to całkiem dobrze wygląda i jest równiutkie, nic nie widać i nie zrobi się luźnie jak siatka. lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2003 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 takie ogrodzenie to megawieśniactwo, porządny forumowicz tępi takie pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzys1 18.04.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Mnie też się to nie podoba, czynie lepiej ogrodzić zwykłą siatką powlekaną i posadzić jakieś drzewka (np. tuja) jeśli nie chcesz być oglądanym przez sąsiada? Wszyscy uciekają z betonowych blokowisk a Ty chcesz ogrodzić się betonem? [ Ta wiadomość była edytowana przez: Krzys1 dnia 2003-04-18 10:27 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 18.04.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Ja nie chciałabym mieć w swoim sąsiedztwie takiego ogrodzenia. Wg mnie jest straaaaaasznie brzydkie. Kojarzy mi się z cmentarzem. A taki cmentarny klimat to chyba nie jest dobry pomysł. Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale oby jak najmniej takich ogrodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 18.04.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Niestety moje odczucia są identyczne jak przedmówców - betonowe ogrodzenia bardzo mi się nie podobają... Proszę nie szpećcie betonem swoich ogrodów. [ Ta wiadomość była edytowana przez: magmi dnia 2003-04-18 10:19 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 dziękuję za głosy poparcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.04.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 niestety betonowe ogrodzenia się roppowszechniły choć są ochydne (nawet po pomalowaniu0 ale trudno każdy ma inny gust... według mnie takie ogrodzenie jest po prostu stratą czasu - jest taki wybór producentów siatek ogrodzeniowych, ogrodzeń z siatek sztywnych, - już powleczonych , nie wymagających malowania, ze słupkami lekkimi i przygotowane do samodzielnego montażu... betonowe sprawia wrażenie jakby cie zamykało w więzieinu... a nikt chyba nie chce siedzieć... według mnie nie warto... snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 18.04.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 NIE RÓBCIE TEGO!!! U mnie na działce miałem ostatnio niespodzianke. Ludzie kupili działkę naprzeciwko i zanim zdążyłem ich poznać wystawili takie ogrodzenie. Koszmar. Z tego co wiem, sąsiadom obok się podoba i też o tym myślą. Jak to wygląda? Z miasta się wyprowadzamy na zielone tereny.....a tam betonowe płoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.04.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 tomcio zawsze możęsz albo zamaskować taki płot roślinami, albo np. przynajmniej na części takiego ogrodzenia zrobić przy nim swój włąsny płotek 9taki rózwnoległy) z drewnianych pełnych części (są do kupienia w supermarketach budowlanych)innej rady chyba nie masnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 18.04.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Ja zrobiłam zwykłą siatkę na dość solidnych słupkach stalowych.W przyszłości będę mogła zrobić jakieś ogrodzenie przęsłowe (np.drewniane z filarkami z klinkieru).Popieram przedmówców (przedpisców !!!) ,również nie podobaja mi się betonowe.Odradzam - pachnie tandetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.04.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Tak,te ogrodzenia są makabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 18.04.2003 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Krzys1E tam, ..."a Tychcesz się grodzić betonem?"-ja tylko chcę poznać opinię bo mi się to spodobało. SnowdwarfA może jakiś namiarek na tę sztywną siatkę powlekaną do samodzielnego montażu, też to analizuję.lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechu5 18.04.2003 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Krzys1E tam, ..."a Tychcesz się grodzić betonem?"-ja tylko chcę poznać opinię bo mi się to spodobało. SnowdwarfA może jakiś namiarek na tę sztywną siatkę powlekaną do samodzielnego montażu, też to analizuję.lechu5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 18.04.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 lechu - z tego co wiem to chyba najpopularniejsze są (przynajmniej na śląsku gdzie mieszkam) ogrodzenia firmy bekert (bekaert)... http://www.bekaert.pl/ snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.04.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Przykro mi, że muszę to napisać, ale takie ogrodzenie to kicz, to tak jakbyście powiesili sobie "jelenia na rykowisku" nad łóżkiem. Jeden z naszych sąsiadów /mam na szczęście do niego z 200m robi takie ogrodzenie. Smutne, bardzo smutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.04.2003 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Fe, nieladnie sie zachowuja starzy forumowicze, nieladnie. Te teksty: tandeta, makabryczne, ohydne. Ludzie, przeciez innym moga sie nie podobac wlasnie siatki, a pisanie, ze betonowe to wiesniackie, to jest ponizej waszej godnosci, do tej pory mialam o was dobre zdanie, ale chyba je zmienie. W kwestii podobania sie, po prostu sie nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts