gemello 15.02.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW!I ja także postanowiłem dołączyć do prężnie rozwijającej sie grupy "budowlańców". Mój projekt to Galaktyka III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemello 15.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Aaaaa..... i jeszcze kilka zdjęć w galerii http://picasaweb.google.pl/gemello80/GALAKTYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 15.02.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam Wszystkich Sonne, ogladałam fotkl Twojego domku i widzę, że okienko przy schodach wyszło b. fajnie, a moje bedzie praktycznie leżalo na schodach Nie bardzo mi się to podoba. Powaznie rozawżam jego usunięcie. Zapi, ty miałeś podobne odczucia, że wygląda to srednio, prawda? Zdjęcia balkoniku przy schodach wkleję jak mąz pstryknie fotki Zapi, Sonne o czym Wy mówicie z tą spiżarnią??? Schodki??? Co do schodów - ja też rozważałam ażurowe, ale ostatecznie stanęło na betonowych obłozonych drewnem. Asia, Mariusz - witam w gronie budujących. Gratuluję postępów w budowie i czadowego dachu Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 15.02.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam w naszym gronie Gemello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 15.02.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A co do okien na tarasie - ja bedę miała okno tzw. suwankę na prawie całą ścianę ok. 3,2 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 15.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Aaaaa..... i jeszcze kilka zdjęć w galerii http://picasaweb.google.pl/gemello80/GALAKTYKA witaj Gemello możesz zdradzić co to za dachówka?? nazwa i kolor jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter_21 15.02.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Jesli ktoś buduje Galaktykę III w okolicach Tarnowa lub Pilzna proszę ujawnić się..chcemy wprosić się z żonką jesli będzie to mozliwe i nie sprawi dużo kłopotu na oglądnięcie Galaktyki w naturze:) Z góry dzięki za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemello 16.02.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Moja dachówka jest z niemieckiej firmy Jungmeieir jest to model cosmo kolor brąz miedziany angobowany. Jest dostepna strona. http://www.jungmeier.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapi 17.02.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Czy ktoś robił już tynki? Jutro rozliczam się z majstrem i szukam info ile jest metrów bez garażu? Jest to napisane w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapi 17.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Sonny78 obiecane zdjęcia spiżarki są wklejone. Mam jeszcze prośbę abyś podała mi wymiar a dokładnie szerokość na schodach między ścianami tzw od murowanej na chodach do nośnej? zastanawiam się jak tam zrobić ściankę, był zamiar z płyty ale podoba mi się Wasza z pustaka też lekka a pewnie trwalsza. Teraz myślę, że mogłem przed tynkami ocieplić schody od spodu styropianem, nie będę tam grzał a kiedyś może przemarzać. Zobaczymy po kilku sezonach. Ps. pomyślcie metrażu tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwi 17.02.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 A to nasza Galaktyka bez garażu (niedaleko Wrocławia) http://picasaweb.google.pl/Adalek.Iwona/GalaktykaIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 18.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Witammathiasso - kominy zrobione są mozaiką żywiczną /drobny groszek chyba mineralny zatopiony w żywicy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 18.02.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Iwona i Rafał - ta suwanka to jaka, skąd i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 18.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Firma Alu Plast a koszt to ok.5 -6 000 zł zalezy czy z grubszą szyba czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 18.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Iwi, a gdzie dokladnie budujecie, bo ja tez niedaleko Wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwi 19.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Witam nasza Galaktyka powstaje w okolicy Kątów Wrocławskich. A Wasza ?pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 22.02.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A nasza niedalekao Wałbrzycha/Szczawna Zdroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona, Rafał 24.02.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Sonne, Zapi - bardzo Was proszę o kilka dodatkowych fotek z poddasza: holl, pokoje i łazienka po zmniejszeniu (czy nie jest za mała??) i oczywiście stryszek Zapi co parwda ma sporo fotek wrzuconych do galerii, ale nieliczne są z opisami i trochę sie w nich gubię. Może my tez zdecydujemy sie na zmianę korytarza i stryszek stanie sie nie łazienką, ale sypialnią??? Mam też wątpiliwości jak tam rozmieścić okna, czy po 1 na kazdej ścianie dachu??? I czy to pomieszczenie nie bedzie za zmine, bo garaż wiadomo praktycznie nie ogrzewany? Co myślicie? Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapi 25.02.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Starałem się opisać zdjęcia zobacz teraz. Co do okien na strychu to tak jak pisałem ja szaleję i robię 4 sztuki. Po 2 z lewej i prawej. Zdjęcia postaram się zrobić, teraz jak docieram na działkę jest dość ciemno i zdjęcia są kiepskie. Poszukam może mam inne. Mi łazienka zdecydowanie wystarcza, po podwyższeniu ścianki i zrobieniu muru prosto ( w projekcie ścianki poddasza są odsunięte ) wychodzi całkiem duży prostokąt. Zobaczymy jak będzie po instalacji wanny itd?Pogoda zmienna więc roboty na dachu z przerwami i tempo spada. Ale coś już na dachu widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zapi 26.02.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Obiecane zdjęcia są wklejone do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts