asia i artur 17.04.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 witamy wszystkich! My rowniez zaczynamy budowe galaktyki III. Gratulujemy wszystkim postepow mam nadzieje ze juz niedlugo i my bedziemy mogli sie pochwalic naszym domkiem:) na razie dopiero zaczynamy jak bedziemy mieli fotki to je dodamy. budujemy na podkarpaciu w okolicach lezajska jesli ktos w okolicy ma ten domek to chetnie bysmy obejrzeli jesli to nie stanowi problemu... Pozdrawiamy wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 17.04.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 kilka fotek tak na poczatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 19.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 no to trzymam kciuki, aby wszystko się udało a tak na marginesie bywam czasami w Leżajsku bo miałem dziadka z Giedlarowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 21.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 mathiasso no to jak bedziesz w okolicy to zapraszamy moze cos doradzisz my jestesmy dopiero poczatkujacy wiec chetnie posluchamy dobrych rad:) pozdrawiamy http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona R 21.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam! U nas prace zaczęły się zdecydowanie szybciej niż planowaliśmy. Obecnie mamy już wykopany fundament, zalane ławy i ruszyła murarka To dopiero początek, ale cieszy niesamowicie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 21.04.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 witamy serdecznie! no to powodzenia my tez juz troszke do przodu jak sie uda to pozniej dodam pare fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 22.04.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 kilka nowych fotek:) http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 28.04.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam pare fotek (w miare nowych) na szybko http://picasaweb.google.pl/dziewuszyna/NOvE?authkey=Gv1sRgCMDhv8Cn_LCLXQ# przepraszam za jakość zdjęć, ale to z komy pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez aska_i_mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manuela_06 03.05.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witam!!!Mam na imie Manuela. Jestem pierwszy raz na forum. Razem z mezem interesujemy sie projektem GALAKTYKA I. Przesliczny domek dla 4-osobowej rodzinki. Jestesmy dopiero na etapie zakupu dzialki. Budujemy za granica-Austria. Nie zakupilismy jeszcze projektu, wiec mam taka ogromna prosbe, czy moglby mi ktos przeslas plan dachu (stropu-czy jak sie to nazywa-jestem totalnym laikiem), bo chbialabym sie zorientowac i porownac ceny w Polsce i Austrii, i czy wogole jest mozliwosc transportu dachowki ceramiczniej i drzewa za granice? Bylabym naprawde bardzo wdzieczna. Moj e-mail: [email protected]Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwi 04.05.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Sporo czasu upłynęło od ostatniego wpisu. Nasza Galaktyka trochę sie zmieniła, ale do całkowitego wykończenia jeszcze trochę brakuje.Poniżej kilka zdjęć.Pozdrawiam http://picasaweb.google.com/Adalek.Iwona/GalaktykaIII# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWitka 05.05.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam,Mam wielką prośbę. Właśnie zamawiamy okna do naszej galaktyki i okazało się, że mamy problem z okrągłymi oknami. Oknoplast podobno takich nie produkuje (mimo, że były zalecane przez producenta) Bardzo proszę o informacje czy wykonywaliście te małe okienka na zamówienie czy któraś z firm ma je w swoim asortymencie. Nie chcę z nich rezygnować czy zmieniać na kwadratowe czy prostokątne, bo galaktyka już nie będzie taka urocza........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 05.05.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Sporo czasu upłynęło od ostatniego wpisu. Nasza Galaktyka trochę sie zmieniła, ale do całkowitego wykończenia jeszcze trochę brakuje. Poniżej kilka zdjęć. Pozdrawiam http://picasaweb.google.com/Adalek.Iwona/GalaktykaIII# iwi gratuluję - piękna kostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 05.05.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam, Mam wielką prośbę. Właśnie zamawiamy okna do naszej galaktyki i okazało się, że mamy problem z okrągłymi oknami. Oknoplast podobno takich nie produkuje (mimo, że były zalecane przez producenta) Bardzo proszę o informacje czy wykonywaliście te małe okienka na zamówienie czy któraś z firm ma je w swoim asortymencie. Nie chcę z nich rezygnować czy zmieniać na kwadratowe czy prostokątne, bo galaktyka już nie będzie taka urocza........ Witam z tego co pamiętam to robiłam wycenę w Oknoplaście i okrągłe okno miele bez problemu - tylko tak jak wszędzie był problem ze zrobieniem tej średnicy okna z uchyłem - zdaje się pproponowano nam 900 mm a jak dla nas to było już zbyt duże okno zdecydowaliśmy się w końcu na Podkarpacki VIDOK - jako że bardzo chcieliśmy w łazience okno z tym nieszczęsnym uchyłem zaproponowali nam zrobienie tej średnicy w drewnie (reszta okien PVC) teraz po paru miesiącach użytkowania łazienki mogę stwierdzić, że to był trafny wybór - mamy deszczownicę i chyba dlatego podczas prysznica gromadzi się sporo pary z którą wentylacja grawitacyjna i mechaniczna nie daje sobie rady a uchylone okno doskonale się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 05.05.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 no piekne te wasze domki... nie mam pojecie kiedy my bedziemy mieli galaktyke w takim stanie pewnie jeszcze duzo czasu minie... mam jedno pytanie czy ktos moze mi podpowiedziec co wybrac na pokrycie dachu blachodachowke czy dachowke? prosze o pomoc bo mamy wielki dylemat... jesli blache to jakiej firmy jest najlepsza a jesli dachowka to ktora, my jestesmy za granica i nie wiemy co tam jest dobrego na polskim rynku... blagam pomozcie! http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniakonrad 05.05.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witajcie:wave: Gratulujemy osobom,które posiadają już swoje wymażone Galaktyki Osobom budującym życzymy postępów w budowach. Długo poszukiwaliśmy z moją małżonką przytulnego,a zarazem funkcjonalnego domu.Takim okazała się Galaktyka III. Dopiero zaczynamy zbierac pozwolenia,więc przed nami długa droga. Mam nadzieję ,że będziemy mogli skorzystac z Waszych już doświadczeń oraz rad,a w niedługim czasie ,sami będziemy mogli byc pomocni dla innych osób zachwyconych projektem domków Galaktyka Pozdrawiamy Ania i Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWitka 06.05.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Aska I Mariusz,Dziękuję za podpowiedź. Tak jak piszecie okrągłe okna będą musiały być wykonane na specjalne zamówienie. Nie rozumiem tylko czemu w projekcie jest podana firma oknoplast skoro oni nie produkują takich okien... echhhhh..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 06.05.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 napisz mi bardzo proszę ile kosztowała Cię ta piękna kostka - materiały i robocizna :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona R 11.05.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Hey mam pytanie do Aśki o Waszą piękną łazienkę. Czy woda w tym prysznicu nie rozlewa się po całej łazience, bo jest on fantastyczny W ogóle cała łazienka jest rewelacyjna! Gratuluję pomysłu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aska_i_mariusz 12.05.2010 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam Dzięki Ilono R po całej łazience nie, ale nie ukrywam, że ok. 10 cm za progiem (na zdjęciach jeszcze go nie ma - ma ok. 5 cm wysokości) robi się niewielka kałuża pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia i artur 15.05.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 witajcie! jak tam prace? cicho tu cos... my w koncu mamy pierwszy strop:) http://galeria.interia.pl/galeria,g_id,102586 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts