bera_18 13.04.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam wszystkich galaktykowiczow Mam do państwa pytanie odnosnie konstrukcji dachu a w szczegolnosci stalowych elementow podtrzymujacych krokwie, czy musiał ktokolwiek dostosowywac konstrukcje do strefy sniegowej regionu w ktorym mieszka ?? gdyz wiem ze projekt podstawowy wyliczony jest na pierwsza strefe sniegowa Czy ktos spotkal sie juz z taka sytuacja dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Pierwsze słysze z tym śniegiem:) u nas takich problemów nie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 15.04.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisz o jaki stan surowy otwarty ci chodzi.U nas np. był chudziak na podłodze w środku a wiem, że niektórzy nie robią, był H+H pojedyńczy a niektórzy wsadzają w środek styropian i robią ścianę 3 warstwową, u nas do stanu surowego było deskowanie + papa.O jaki stan surowy ci chodzi? Jeśli masz taki sam jak my to moge usiąść i zliczyć ci stan surowy otwarty:)My wykańczamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin32 16.04.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanko do tych co robili tynki ,Ile jest metrów kwadratowch i jaki tynk wybrać tradycyjny czy gipsowy dzieki Pozdrowionka:) Edytowane 16 Kwietnia 2012 przez marcin32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoll25 18.04.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Napisz o jaki stan surowy otwarty ci chodzi. U nas np. był chudziak na podłodze w środku a wiem, że niektórzy nie robią, był H+H pojedyńczy a niektórzy wsadzają w środek styropian i robią ścianę 3 warstwową, u nas do stanu surowego było deskowanie + papa. O jaki stan surowy ci chodzi? Jeśli masz taki sam jak my to moge usiąść i zliczyć ci stan surowy otwarty:) My wykańczamy:) Chodzi mi o stan surowy otwarty, czyli u mnie: Ściany porotherm - bez wstawionych okien i ocieplenia, wylany chudziak na dole i rury kanalizacyjne, przyłącza: woda, prąd. DACH - deskowanie, folia paraprzepuszczalna, dachówka ceramiczna, rynny, kominy wykończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona R 20.06.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Witam!Mam pytanie w sprawie posadzek? Ile m kw posadzek jest w Galaktyce z pojedynczym garazem? Chcemy upewnić się w wyliczeniach fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoll25 19.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 [ATTACH=CONFIG]126064[/ATTACH] Ile wyniósł STAN surowy, może ktoś napisze!!! w załączeniu zdjęcie mojego stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaktykaaa3 07.11.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nasza galaktyka już ubrana na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona R 17.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 nasza galaktyka już ubrana na zimę Piękna Wasza Galaktyka. My w grudniu zaczynamy wykańczać A to nasze zdjęcia: https://picasaweb.google.com/116149231082850013144/ Nasze łazienki mają podobny układ Jakiej wielkości brodzik macie w łazience na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galaktykaaa3 29.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Piękna Wasza Galaktyka. My w grudniu zaczynamy wykańczać A to nasze zdjęcia: https://picasaweb.google.com/116149231082850013144/ Nasze łazienki mają podobny układ Jakiej wielkości brodzik macie w łazience na dole? Dziękujemy! brodzik to: kwadratowy dziewięćdziesiątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MrMatrix 14.08.2014 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 Moją Galaktykę III też już widać Jeszcze dużo pracy ale już coś jest. Pozdrawiam wszystkich którzy budują ten domek. https://drive.google.com/folderview?id=0B3MfQuF8gVsreGNUbjE1OC1tRWs&usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominisienka007 18.03.2019 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Czy ktoś buduje obecnie galaktykę 3? Na jakie koszta się nastawić wybierając ten ptojekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 21.03.2020 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2020 Wykańczamy naszą galaktykę 3, kupiliśmy w stanie surowym otwartym, poprzedni właściciel powiększył nieco dom, ale podoba nam się to:) zwłaszcza salon z kuchnią i jadalnią, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts