acid_harmony 27.03.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Chcę zrobić kuchnie w palisandrze: dolne szafki palisander, górne czarne szkło, blat czarny laminowany, sprzęty do zabudowy czarne... zastanawiam się tylko czy palisander na wysoki polysk czy polmat. Może ktoś mi podpowie co lepiej będzie wygladalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ochikarka 27.03.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 widziałam kuchnię palisander połysk + czarne szkło i blaty - wyglądała super. Ja mam wanilie połysk + palisander mat - olejowany - jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jadore 15.08.2013 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kirkris kuchnia boska, ide w tym samym kierunku:yes:. Mam pytanie o kafle na podłodze: jaki to format? Szukam czegos co da efekt tafli szkla albo bedzie idealnie mleczno kremowe bez zylek wzorkow i w polysku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 17.08.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Bezele, porządne mebelki robi wiele firm, poza tym szanująca się firma nie wysyła potencjalnych klientów do tych, którym meble już wykonała w celu ich obejrzenia, opinii itp. Od tego są salony ekspozycyjne i fachowcy, którzy muszą wykazać się wiedzą i umiejętnością zdobycia klienta. Zdjęcia - owszem, ale takie kontaktowanie przez projektanta z klientem, który kuchnię wykonał mnie zniesmacza, bo to zero profesjonalizmu. Ja też byłam klientem studia kuchennego, ale projektant był od tego, żeby mnie przekonać. I gdyby zaproponował mi taką wycieczkę do kogoś, komu już coś wykonał, czy jakieś tego typu jazdy, to bym po prostu zmieniła firmę. a od reklam to jest dział ogłoszeń drobnych, nieprawdaż ? No Nie. Koleżanka pisze że wymaga super obsługi, mam nadzieję że zapłaciłaś za tę usługę na takim poziomie na jakim obsługi wymagasz. Dlaczego wymagając projektanta, handlowca, działu reklam i ogłoszeń dziwicie się że meble w salonach w centrach miast są drogie. Muszą być drogie bo firmy maja wysokie koszty, a za nie wszystkie Wy jako ich klienci musicie zapłacić. Na sam koniec na montaż przyjeżdża stolarz który podejrzewam że w większości przypadków jest osobnym podmiotem, podwykonawcą tego "wielkiego, renomowanego" studia meblowego z salonem w centrum. Wtedy zaczynają się problemy bo stolarz zapłacone miał za meble innej jakości niż klient kupił w salonie. Co do jazdy z projektantem do klienta u którego coś wcześniej wykonał. Zmartwił bym się bardzo gdyby projektant tego nie zaproponował bo albo robi pierwszą pracę w swoim życiu albo po wykonaniu projektu i ewentualnie realizacji kontakt się urywa. Sam nie wiem co gorsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts