Senser 27.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 zassać... No i zassie. I przy okazji z wszystkich syfonów. Byle nie przy obiedzie.. A to akurat prawda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 27.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kurcze, to sie zaczelem zastanawiac nad zrobieniem tej wywiewki. Ale jak mam to zrobic? Wywalic dziure w szambie?? W zasadzie można by to sobie darować....pod jednym warunkiem...trzeba by dmuchnąć w najniżej położony punkt spustowy...przypuszczam, że może to być sedes?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.10.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kurcze, to sie zaczelem zastanawiac nad zrobieniem tej wywiewki. Ale jak mam to zrobic? Wywalic dziure w szambie?? Jak jest problem ze zrobieniem, to wystarczy nieszczelna klapa, tylko pilnuj, żeby zimą lodem nie zarosło i nie zaszczelniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 27.10.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kurcze, to sie zaczelem zastanawiac nad zrobieniem tej wywiewki. Ale jak mam to zrobic? Wywalic dziure w szambie?? Jak jest problem ze zrobieniem, to wystarczy nieszczelna klapa, tylko pilnuj, żeby zimą lodem nie zarosło i nie zaszczelniło. Klapę dostałem razem z szambem i jest raczej szczelna... pewnie taniej byłoby jednak wywalić dziurę i zrobić "grzybek" niż wymieniać klapę... no chyba że to w klapie zrobię te otwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.10.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Klapę dostałem razem z szambem i jest raczej szczelna... pewnie taniej byłoby jednak wywalić dziurę i zrobić "grzybek" niż wymieniać klapę... no chyba że to w klapie zrobię te otwory... A z czego masz szambo? Jak plastik, to lepiej nie psuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 27.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Klapę dostałem razem z szambem i jest raczej szczelna... pewnie taniej byłoby jednak wywalić dziurę i zrobić "grzybek" niż wymieniać klapę... no chyba że to w klapie zrobię te otwory... A z czego masz szambo? Jak plastik, to lepiej nie psuć szambo betonowe narazie nic nie będę robił - jak w praktyce wyjdzie, że nie jest dobrze, to pomyślę nad rozszczelnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 szambo betonowe narazie nic nie będę robił - jak w praktyce wyjdzie, że nie jest dobrze, to pomyślę nad rozszczelnieniem. Jak betonowe to na klapie nie jest szczelne. Mówię o przepływie powietrza. Może nie wywietrzy ale nie powstanie nadcinienie, które zblokuje cieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Zaraz zaraz...sorki JoShi... Ale chyba bzdur ci naopowiadał... Nie napisał mi bzdur, bo tak się składa, że jeśli poziom ścieków jestpowyżej wlotu odpływu to nie zassie sobie z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.10.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Kurcze, to sie zaczelem zastanawiac nad zrobieniem tej wywiewki. Ale jak mam to zrobic? Wywalic dziure w szambie?? Jak jest problem ze zrobieniem, to wystarczy nieszczelna klapa, tylko pilnuj, żeby zimą lodem nie zarosło i nie zaszczelniło. To ja już wolę wywiewkę. Nie po to mam ujęcie w ogrodzeniu, żeby latać i klap pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts