dizers 23.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 jak myslicie czy taki domek http://www.domex-drew.pl/janek.php nie bedzie za mały dla rodziny 3 (narazie) osobowej ?? cena domku (nie licząc działki) 76 tys netto ,jak myslicie jaki bedzie całkowity koszt domu ?? ogromnie mi sie podoba bo zastanawiałem sie nad zakupem starego domu do remontu ale ..... takie ruiny a jeszcze np. 150-200 tyś czy koszt 100 tyś jest realny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 24.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Nie sądzę żeby starczyło 100 tysięcy na wybudowanie takiego domu pod klucz. Chociaz kto wie. Jak się sprężycie. Ale co ważniejsze to to, że jest trochę za mały jak na rodzinę 3 ososbową (narazie). Poza tym jakoś nie mam przekonania do tych drewninych domów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 24.10.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Domek całkiem fajny. My mieszkamy w D06 (80m2) w 2+1 (za kilka dni + 2) i w zupełnoci nam to wystarcza. Dolicz koszt fundamentu, ocieplenia, ogrzewania, okien, drzwi, wykończenia wnętrza. Może byc problem, mimo tego że większoć zrobicie sami. Ale kto nie ryzykuje ten nic nie ma.Pozdrawiam i życzę mšdrych, rozsšdnych i odważnych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 24.10.2006 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 okna dzrzwi ocieplenie w cenie domu ja musze tylko zrobić fundamenty ,komin ,instalacje sanitarne ,elektryczne i ogrzewanie mysle że na to wszystko by 20 tyś starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaPiotr 27.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Domek i owszem, ładny, choć drewniane domki to nie mój gust, ale u kogoś podobają mi się. Odnośnie cen- jestem zieloniutka. Dopiero zaczęliśmy. A wielkość domu- myślę, że dla rodziny 2+2 spokojnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizers 27.10.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 przegladam oferty ,wcale taki drewniany domek nie jest wiele tańszy od domu budowanego tradycyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts