_Piotr 18.04.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Mam do kupienia za symboliczne pieniądze tynk akrylowy, ale dopiero za jakieś 4-5 lat planuję ocieplić dom i otynkować. Jak długo można przechowywać taki tynk? Czy ma to sens - kupić dziś i użyć za parę lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karina 18.04.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 z tego co wiem, termin przechowywania tynku nie jset długi. My we wrześniu tynkowaliśmy dom tynkiem akrylowym Terranowa. Zostało nam 5 wiader. Dzwoniłam więc do producenta z pytaniem o możliwość przechowywania tego tynku. Powiedziano mi, że maksymalnie rok, ale tynk nie może w wiadrze przemarznać, bo wówczas nie będzie nadawał się do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts