frosch 24.10.2006 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Nawet nie będę krytykował, bo pewnie i tak już sie do niego przuywiązałaś. A moja opinia byłaby najbardziej zblizona do opinii variuss-a i stastny-go. To jakiś koszmarek. Ale skoro Ci się podoba................ wiesz.... myslalam, ze jestes zlosliwy, a ty nawet mily czlowiek jestes nie przywiazalam sie do niego (na szczescie ) i moge jeszcze wszystko zmieniac na dzien dzisiejszy nie chce miec domku ale jutro mi przejdzie dziekuje za wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 24.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wiesz.... myslalam, ze jestes zlosliwy, Ja złosliwy? Jestem człowiekiem niespotykanie przyjaźnie nastawionym do świata i ludzi. A o projektach chętnie podyskutuję - tylko proszę - nie o tym. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wiesz.... myslalam, ze jestes zlosliwy, Ja złosliwy? Jestem człowiekiem niespotykanie przyjaźnie nastawionym do świata i ludzi. A o projektach chętnie podyskutuję - tylko proszę - nie o tym. Pozdrawiam. dzieki, dobry czlowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Froschka, przy kopertowym dachu komin wybudowany w rogu pokoju będzie musiał sporo ponad ten dach wystawać. Będzie wyglądał jak świeczka na torcie.Efektywna długość kanału dymowego musi wynosić przynajmniej 4 m żeby w kominie był wystarczający ciąg.Będziesz podziwiać komin wystający 2,5 metra ponad dach?Poza tym jak ma się do niego dostać kominiarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Froschka, przy kopertowym dachu komin wybudowany w rogu pokoju będzie musiał sporo ponad ten dach wystawać. Będzie wyglądał jak świeczka na torcie. Efektywna długość kanału dymowego musi wynosić przynajmniej 4 m żeby w kominie był wystarczający ciąg. Będziesz podziwiać komin wystający 2,5 metra ponad dach? Poza tym jak ma się do niego dostać kominiarz? hmmm.. ale ty madry jestes ja glupia blondyna widze innymi oczyma niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Froschka, przy kopertowym dachu komin wybudowany w rogu pokoju będzie musiał sporo ponad ten dach wystawać. Będzie wyglądał jak świeczka na torcie. Efektywna długość kanału dymowego musi wynosić przynajmniej 4 m żeby w kominie był wystarczający ciąg. Będziesz podziwiać komin wystający 2,5 metra ponad dach? Poza tym jak ma się do niego dostać kominiarz? hmmm.. ale ty madry jestes ja glupia blondyna widze innymi oczyma niestety przede wszystkim doświadczony, swój dom już prawie skończyłem więc się mądrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wobec tego wprowadze sie do ciebie , bo ja juz budowac nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wobec tego wprowadze sie do ciebie , bo ja juz budowac nie chce moja chałupka na trzy osoba była projektowana więc sama rozumiesz... i nie załamuj się kobieto, początki zawsze są trudne z tego szkicu da się wykombinować coś sensownego, jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a nie mozesz dobudowki jakiejs zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a nie mozesz dobudowki jakiejs zrobic ? nie bardzo, działka ciut za wąska, a w stronę ogrodu nie da rady no chyba że w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no widzisz? spytaj Wiesie czy mnie przyjmie pomoge przy domostwie, w ogrodzie podlubie a Frosch zlota raczka tez sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no widzisz? spytaj Wiesie czy mnie przyjmie pomoge przy domostwie, w ogrodzie podlubie a Frosch zlota raczka tez sie przyda dwie gospodynie w kuchni? chyba z Froschem na stołówkę się zapiszemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 szczerze mówiąc ten drugi projekt, który wkleiłaś jest sensowniejszy choć tez nie idealny. Przynajmniej salon jakiś taki... ładniejszy. Półokrągły kominek ? I jeszcze taki "szerokokątny" ? 14 k :) Spartherm DRh - taki będę mieć :) Załamka ... ale serce nie sługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no widzisz? spytaj Wiesie czy mnie przyjmie pomoge przy domostwie, w ogrodzie podlubie a Frosch zlota raczka tez sie przyda dwie gospodynie w kuchni? chyba z Froschem na stołówkę się zapiszemy bedziemy z Wiesia na zmiane gotowac , zeby zwady nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 szczerze mówiąc ten drugi projekt, który wkleiłaś jest sensowniejszy choć tez nie idealny. Przynajmniej salon jakiś taki... ładniejszy. Półokrągły kominek ? I jeszcze taki "szerokokątny" ? 14 k :) Spartherm DRh - taki będę mieć :) Załamka ... ale serce nie sługa zalamke kochaniutka to ja mam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 szczerze mówiąc ten drugi projekt, który wkleiłaś jest sensowniejszy choć tez nie idealny. Przynajmniej salon jakiś taki... ładniejszy. Półokrągły kominek ? I jeszcze taki "szerokokątny" ? 14 k :) Spartherm DRh - taki będę mieć :) Załamka ... ale serce nie sługa zalamke kochaniutka to ja mam dzisiaj No Co Ty FROSZKA !!!!!!!!!!!! Luzik Będzie gooood Ale rzczywiście ten Twój architekt się nie narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 szczerze mówiąc ten drugi projekt, który wkleiłaś jest sensowniejszy choć tez nie idealny. Przynajmniej salon jakiś taki... ładniejszy. Półokrągły kominek ? I jeszcze taki "szerokokątny" ? 14 k :) Spartherm DRh - taki będę mieć :) Załamka ... ale serce nie sługa zalamke kochaniutka to ja mam dzisiaj No Co Ty FROSZKA !!!!!!!!!!!! Luzik Będzie gooood Ale rzczywiście ten Twój architekt się nie narobił wiesz ,wrzucilam juz dzisiaj na loozik , pojutrze jade do Froscha i omowimy szczegoly zamordowania goscia dzialke mamy spora (bedzie gdzie zakopac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 szczerze mówiąc ten drugi projekt, który wkleiłaś jest sensowniejszy choć tez nie idealny. Przynajmniej salon jakiś taki... ładniejszy. Półokrągły kominek ? I jeszcze taki "szerokokątny" ? 14 k :) Spartherm DRh - taki będę mieć :) Załamka ... ale serce nie sługa zalamke kochaniutka to ja mam dzisiaj No Co Ty FROSZKA !!!!!!!!!!!! Luzik Będzie gooood Ale rzczywiście ten Twój architekt się nie narobił wiesz ,wrzucilam juz dzisiaj na loozik , pojutrze jade do Froscha i omowimy szczegoly zamordowania goscia dzialke mamy spora (bedzie gdzie zakopac ) Baaaaaaaaardzo dobry pomysł !!!!! Wiesz jak Ci pomidory wybujają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 24.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Powiem prawdę o tym projekcie znów ktoś mnie nie będzie lubiał... Po pierwsze - wszystko jest do smietnika, nie płać za toto ani złotowki, a architekta wsadź w rakiete i wyślij w kosmos. Albo gorzej mu zrób: kaz mu to wybudować i w tym mieszkac !! Do rzeczy : - wiatrołap - K_A_T_a_s_t_r_o_f_a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ty sobie wyobrazasz ubrac się tam, rozebrac, przechowac kurtki, buty , czapki, szaliki ?????? Tam ledwo mozna będzie wejśc i drzwi za sobą zamknać ! - Kuchnia, a właściwie to gdzie ona jest ???? Czy to jest toto z podpisem pokój dzienny i oknem na froncie ? Ależ ten architekt się spieszył !!!! Projektowanie to nie formuła 1, skoro są błędy w podpisach to aż strach pomyślec co będzie dalej!!!! - Jadalania, czy miejsce na nia to jest toto z bocznym oknem, przy pom gosp. i na wprost kibla?? No miodzio- Wszystki odgłosy z WC będą grały "pierwsze skrzypce" a drzwi do kibelka będą jej główną ozdoba. - pokój dzienny, czyli "podążaj w strone światła" Jaka wysokośc kondygnacji jest planowana, bo jeżeli mniej niż 3 m to będzie wrażenie, że sufit mzna dotknąc wyciagniętą reka. - schody, czyli codzienne zaklady: kto pierwszy sturla się z zakretu. Znając pewna dramatyczną historie z zycia w domu z zakręconymi schodami : pierwsza spadnie mama z dzieckiem na ręku. - pokoik = blokowa kiszka - podcień - czemu-komu na służyc ???? nie prowadzą na niego zadne drzwi. JA CIĘ LUBIĘ http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gifhttp://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_razz.gif nie przeszkadza mi "surowe" poczucie humoru http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif za to dociera waga konkretów. Dzięki Twoim radom uniknęłam fatalnego błędu, przenicowałam poglądy i wybrałam zupełnie inny projekt. I jestem zadowolona http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif bo nie dostanę klaustrofobii....(pod tym dachem, co to wiesz) Pozdrawiam, zawsze z sympatią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.10.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 szczerze mówiąc ten drugi projekt, który wkleiłaś jest sensowniejszy choć tez nie idealny. Przynajmniej salon jakiś taki... ładniejszy. Półokrągły kominek ? I jeszcze taki "szerokokątny" ? 14 k :) Spartherm DRh - taki będę mieć :) Załamka ... ale serce nie sługa zalamke kochaniutka to ja mam dzisiaj No Co Ty FROSZKA !!!!!!!!!!!! Luzik Będzie gooood Ale rzczywiście ten Twój architekt się nie narobił wiesz ,wrzucilam juz dzisiaj na loozik , pojutrze jade do Froscha i omowimy szczegoly zamordowania goscia dzialke mamy spora (bedzie gdzie zakopac ) Baaaaaaaaardzo dobry pomysł !!!!! Wiesz jak Ci pomidory wybujają ? domyslam sie ale tez moga byc jakies takie niedorobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts