Wschodnia 24.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Przeczytałam ostatnio, że najlepiej kupować płytę gazową z rusztem żeliwnym, ale czy taki ruszt można myć w zmywarce? Ma ktoś takie doświadczenie? Pozdrawiam Wschodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 jakiś taki nieładny sie robi. Co prawda nie caly ruszt myłam, ale podkladkę na palnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.10.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 podbijam temat....chce kupić płytę gazową IKEA lub Gorenje z rusztem żeliwnym, czy można myć taki ruszt w zmywarce? nie rdzewieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamofyen 26.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Ja myję ruszt żeliwny w zmywarce, robiłam to już kilka razy i nic się nie dzieje, nie rdzewieje. Wkładam ruszt, ale też te wszystkie kółka i grzybki od palników. Mam płytę gazową Beko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts