ggosiaww 24.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pomózcie dajcie pomysł na star a boazerie co z nia zrobic zeby na przedpokoju było ładnie za nie duze pieniadze czekam na wasze rady i moze jakies fotki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 24.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 chyba za dużo nie poradzę. Ja miałam i zerwałam. Przedpokój miałam hotelowy - długi i wąski i boazeria bardzo go zmniejszała optycznie. Na dodatek była już bardzo zniszczona. Trzeba byłoby zeszlifować lub opalić stary lakier i malować od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 26.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 możesz zmienić jej kolor lakierobejcą (wtedy nie trzeba całkiem zciągać lakieru dotychczasowego, - papierny ściernym trochę zeszlifowac w tych miejscach, gdzie obłazi lub odstaje) na praktycznie dowolny. Jesli pomalujesz w kolorze ściany (lub prawie) to bardzo "zniknie" . Chociaż pytanie, jakiej wielkości jest boazeria - jeśli tylko na części ściany to rozwiązanie podane powyżej - wyjdzie tak w stylu "angielskim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
picasso 26.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 w obecnym mieszkaniu mam boazerie w przedpokoju... czarna, taka zastalem i tez myslalem nad jakims rozwiazaniem ...i wymyslilem tak, zeby jej nie zrywac: poniewaz boazeria ma frezy (takie rowki, glebokosci ok.4mm) wymyslilem, aby wkleic w nie (w te rowki znaczy sie) bambusowe kijki (jasne), aby zrobic z tego orientalne klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurus 29.10.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Koleżanka miała boazerię w pokoju. Tłumaczyłem, że jeśli chce zmienić kolor ścian to nie powinna malować boazerii lecz ją po prostu zerwać ale nie posłuchała. Jej co to wyszło.... Może ją po prostu zerwij i pomaluj ładnie :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts