szymi74 24.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam, Jestem początkujący na tym FOrum więc wybaczcie jeżeli się poraz sto pięćdziesiąty piąty powtarzam Czy ktoś budował ten domek ze Studio Artium? Jaki koszt miał każdy z etapów. Planuję wybodować w standardzie średnim. Chciałbym poznać opinie osób, które wybudowały taki domek o projekcie i może napotkali na jakieś problemy przy realizacji marzeń. Jestem na etapie zakupu działki i narazie rozeznaje koszty ogólne. Czytałem inne posty z wzorami kalkulacji i cenami za metr każdego etapu jednak najlepiej jest otrzymać informacje od osoby, która przebrnęła przez budowę. Jeżeli ten temat już był poruszany to poproszę o linka- z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/64585-gl-134-ole%C5%84ka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts