Piotr_PA 18.04.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Chiałbym zainstalować w swoim domu schody wykonane z drewna jesionowego - ażurowe schody zabiegowe. Proszę o uwagi na temat drewna jesionowego, zalety, wady takich schodów. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.04.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Temat schodó to jeszcze o odległa przyszłość ale też się zastanawiam nad wyborem między modrzewiem a jesinem. O tym drugim słyszałam bardzo pozytywne opinie a i cenowo też jest korzytniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 19.04.2003 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Jesion to jedno z najlepszych drzew na schody i podłogi (w naszych warunkach), dąb też jest niczego sobie, ale ma szarawy kolor i wydaje się dość smutny Za żadne skarby nie zgadzaj się na drweno bukowe, jest b.higroskopijne i nawet klejone elementy nie są dobre. A swoją drogą, czy macie może jakiegość dobrego stolarza od schodów, trzech z którymi rozmawiałem podało takie ceny że proszę siadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldek102 21.04.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 Mam takie od 2 lat. Są rewelacyjne. Kosztowały 5,5 tys. Jesion jest tak samo twardy jak dąb. Stolarz z okolic Środy Wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Można jakiś telefon Panie Stolarz?Może najlepiej na mail'a [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.04.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Pytanie było wycelowane w Waldka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 25.04.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 Też miałam jesionowe schody w mieszkaniu. Miały być z jasnego ale wyszły z ciemnego (problemy z firmą), ale też ładnie wyglądały. Ciemny jesion jest kolorem podobny do dębu - tylko trochę weselszy. Jeżeli będę robić w domu schody to najprawdopodoniej znowu z jesionu, oczywiście jasnego.Cena w XII 2000r. - 5 tys. Białystok magero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts