speek 18.06.2007 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Przyjechali z Opoczna dekarze.Ekipa zamowiona juz pod koniec pazdiernika ubieglego roku.Szybko zorganizowali swoje miejsca pracy.Zaczeli od montazu wiszacych rusztowan i natychmiast po zamontowaniu zabierali sie za przygotowanie wystajacych krokwi do przybicia deski czolowej.Nie bylo obijania sie,wycieczek do sklepu .Organizacja pracy taka,ze wlasnym oczom nie wierzylam ze tak mozna pracowac. Ale nie chwal dnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 19.06.2007 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Czy budowanie moze sprawiac radosc? Takie oto pytanie zadalam sobie patrzac na prace ekipy dekarskiej.Punktualni,doskonale zorganizowani,szanujacy swoj sprzet i materialy klienta ,posiadajacy profesjonalne narzedzia i profesjonalne umiejetnosci.Czyli jednak mozna tylko jak trafic na solidna ekipe?Bo juz po deszczu po poprzednich pracownikach wylazly niedoroby.Dach deskowany i pokryty papa a na stropie jeziorka wody.Jak to mozliwe?A jednak.Szef dekarzy obiecal zaradzic temu problemowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 20.06.2007 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 I zaradzil.Wszystko pouszczelnial specjalnym silikonem.Brawo Panie Czeslawie.To prawdziwa przyjemnosc ogladac i sprawdzac to co zrobila ekipa dekarzy.Staranne obrobki kominow koszy i posadowienie dachowki.Troska o material klienta i to profesjonalne doradztwo - to jest to czego daremnie poszukuja budujacy.Wielka szkoda,ze takich ekip jet tak malo.Dzieki STATEK za polecenie wlasnie tej ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 22.06.2007 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A domek juz pod starannie wykonanym dachem.Stokrotne dzieki dla Pana Czeslawa i jego ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.03.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Powracam do pisania .Mysle,ze inni budujacy moga skorzystac z moich doswiadczen.Domek stoi i dach trzyma sie dobrze,elewacje ocieplone styropianem 12 -stka czekaja na lepsza pogode aby je otynkowac.W chwili obecnej trwaja prace wykonczeniowe w srodku domu.Wbory,to jest bardzo trudne w pustym domu gdzie glowna role graja dodatki,ktore tworza ten klimacik.I tak czas na zmiany -zmienilam juz ten ciezki i opasly chesterfild na wnetrze wspolczesne - to dobry wybor.Jak zmiany to na dobre.I niech sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 05.03.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Czytajac wpisy na foru muratora gres ,ktory i ja wybralam, nie dawal mi spokoju.Tyle opinii i watpliwosci forumowiczow powodowalo metlik do czasu dotarcia do zrodla. Czasem tak sie zastanawiam skad te pytania skoro wystarczy wybrac numer i porozmawiac aby sie przekonac o slusznosci wyboru. Dociekliwosc- bo to moje pieniadze!!!! i obawa co za bubel za dosc duza kase usiluja mnie sprzedac.I fantazji dosc ale estetyka i wizja tego co ma byc zwyciezyly.I tak mam gers polerowany .Niby Hiszpania a tak po prawdzie chinszczyzna.Nigdy juz nic nie kupie na Bartycjiej.Gresy polerowane czysci sie najlepiej urzadzeiem mechanicznym o zdolnosciach froterki z zamiataczka drobnych nieczystosci czyli zapomne o mopie w codziennym uzytkowaniu. A gres nie rozni sie niczym od innych jeszcze drozszych pod warunkiem uzycia odopwiedniego zmywacza i impregnatu.Czyli mozna kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 23.03.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 och,trudna jest ta wykonczeniowka.Jestem po prezentacji urzadzen Hoover i karccher i co mam wybrac?.Obydwa sprawdzily sie znakomicie.Optuje za Hooverem bo to odkurzy i zostawi pwierzchne plytek czyta i blyszczaca.Choc maszyneria jest dosc ciezka to wszystko oddam za mozliwosc nie uzywania mopa i wyciskania brunej nakladki ,czesto w zimnej wodzie. Jeszcze nie zdecydowalam sie jaki sprzet mam wybrac ale wiem ,ze idziemy do przodu i urzadzenia typu mop to przeszlosc.Wydatek rzedu ok.1400 zl lale efekt porazajacy.I co mozna zlikwidowac smugi - moznai to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts