ms. 25.07.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Mój dach ma podobną powierzchnię i tyle mniej więcej mam zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 25.07.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Cena umiarkwana.Dach klada ci polecani czy tez znalazles inna ekpe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.07.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ludzi do dachówki mam od cieśli - tego co mi poprawiał więźbę .Wywarł na mnie bardzo dobre wrażenie i sądzę ,że partacza by mi nie polecił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 26.07.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 WITAJCIE, MAM PYTANIE A SAMA CHYBA SOBIE NIE PORADZę:JESTESMY JUZ PO ROZMOWIE Z WłAśCICIELAMI DZIAłKI, KTóREJ CZęść CHCEMY KUPIć.cAłA DZIALKA MA WIELKOść 35X230M. nAS INTERESUJE ZAKUP 35X100 M CZYLI CAłY PAS ZABUDOWY. bYłAM W URZęDZIE MIASTA DZIAłKA JEST PRZEZNACZONA POD ZABUDOWę W PASIE ZABUDOWY CZYLI W TYM NASZYM 100M KTóRE CHCEMY KUPIć. cHCEMY KUPIć Ją NA KREDYT I TU ZACZYNAJA SIę SCHODY BO NIE WIEM CO I JAK DALEJ. DO KREDYTU POTRZEBNY WYPIS Z REJESTRU GRUNTóW I TU PYTANIE: JEżELI CHCE KUPIC CZESC DZIAłKI CZY WłAśCICIELE POWINNI ZAPROSIC GEODETę KTóRY WYZNACZY CZESC NASZEJ DZIAłKI I ONI ODBIORą WYPIS NA Tę NASZą CZęść NO BO PO CO WYPIS NA CA LY GRUNT KIEDY JA CHCE TYLKO 100M CZY TO MAM ZAłATWIć JA??? BARDZO PROSZę O ODPOWEIDź BO POWOLI ZACZYNA NAS GONIć CZAS A JA STOJE W MIEJSCU.Z GóRY DZIęKISAFIKEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 26.07.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witaj,Nie wiem czy bede w stanie pomoc ale obecny wlasciciel powinien dokonac podzialu gruntu i wydzieli Wasza czesc ktora zamierzacie kupic.I to on powinien wezwac geodete i zaolacic jemu za podzial.Wy majac juz wydzielona dzialke opatrzaona numerem pprzadkowym i zgloszona przez notariusza do KW mozecie ja nabyc.( podzialy to dluga droga do zakupu).Posiadajac akt notarialny na zakup ww skladacie wniosek do gminy o wydanie wypisu i wyrysu z rejestru gruntow i dla banku powinno tam widniec Wasze nazwisko.W kwestii kredytow nie pomoge -temat dla mnie obcy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 26.07.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Ja mogę jeszcze dodać tyle : jeżli działka nie jest budowlana ( ma status działki rolnej ) to prawdopodobnie żaden bank nie udzieli na nią kredytu budowlanego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No to gratuluję wykończeniówki .Ja też się z tym zmagam .Trwa układanie kafelków , działa też ekipa mod elewacji (podbitka w połowie jiż jest , część jest zaciągnięta siatką i zagruntowana , czekamy na lepszą pogodę do wykinania struktury ) .Tymczasem ja walczę z gipsosufitami na poddaszu .Jak się wyrobię to po świętach parkieciarze zawitają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 No to gratuluję wykończeniówki . Ja też się z tym zmagam . Trwa układanie kafelków , działa też ekipa mod elewacji (podbitka w połowie jiż jest , część jest zaciągnięta siatką i zagruntowana , czekamy na lepszą pogodę do wykinania struktury ) . Tymczasem ja walczę z gipsosufitami na poddaszu . Jak się wyrobię to po świętach parkieciarze zawitają . witam......... ja mam pytanie w sprawie parkieciarzy........ ponieważ będę również kładła parkiet gdzieś pod koniec lata i szukam kogoś dobrego, a kto mnie bardzo nie zrujnuje finansowo więc czy mogę zapytać ile Was kosztuje m2 z chemią +robocizna? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 08.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Ja za 107 m2 na gotowo zapłacę około 11500 zł .W tym : Parkiet lamelowy ( duoparkiet ) o grubości 11 mm , klej , grunt i robocizna ( około 25 zł/m2) .Ten parkiet jest fabrycznie polakierowany ( może też być olejowany ) i po wyłożeniu nic się z nim już nie robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.05.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 ........trochę czsu już minęło, więc chciałam zapytać jak tam Twój parkiet. Położony? może jakieś zdjęcia? a jak się użytkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts