Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bydgoskie meble - opinie, zdjęcie, modele

Fiołka

Recommended Posts

hej, nie będę zakładał nowego wątku, bo to niemile widziane, a pewnie wiele się zmieniło, otóz jestem zainteresowany zakupem krzeseł do jadalni (6 sztuk) z bydgoskich mebli i ja słyszałem same pozytywne opinie ,chciałem zaczerpnąć jeszcze tutaj, bo w moim otoczeniu, to mają łóżka i meblo ścianki, krzeseł nikt nie ma

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://www.bydgoskiemeble.pl/produkt/krzeso-k-02-05/kategoria/krzesa osobiscie te najbardziej mi sie podobają. Urzekły mnie swoją prostotą.

sam co prawda bydgoskich mebli nie mam, ale słyszałem o nich same pozytywy i długo zastanawiałem sie nad ich zakupem...ostatecznie wybrałem klera, ale nie miało to związku z niczym więcje jak tylko tym, że ich meble lepiej pasowały do naszej wizji salonu :)

okej, to już nie będę was słuchal komu który moedel bydgoskich mebli bardziej się podoba, bo ja już swój wybrałem, chodziło mi o jakość, jak jest okej, to kupuję, dzięki za odp

Posiadam dokładnie model: http://www.bydgoskiemeble.pl/produkt/krzeslo-k04-06/kategoria/krzesa

Zależało mi na wąskim siedzeniu i ten model spodobał mi się najbardziej. Użytkuje je od ponad roku, szczerze wyglądają jak nowe, bardzo wygodne, żadnych problemów z nimi nie miałam. Od czasu do czasu trzeba je przetrzeć ścierką bo jak nie mają dziurki tak jak w modelu co wybrałeś to się trochę palcują - szczególnie że mam czarne. Bardzo podoba mi się ich wykończenie.

Jedyne co reklamowaliśmy na początku to źle wypoziomowane nogi, ale daliśmy do reklamacji i w ciągu tygodnia już były naprawione - zostały trochę przeszlifowane i już trzymają się mocno od ponad roku.

Ogólnie polecam, jakbym miała kupować jeszcze raz to na pewno bym szukała bydgoskich, zresztą cena nie jest też niska. Ale jak do tej pory stosunek jakość/cena jest ok.

• 3 months później...
  • 1 year później...