oliciaz 24.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 No właśnie mam problem bo w większości projektów jakie oglądam w telewizji czy magazynach kolorowych spotykam piekarniki otwierane jak mikrofalówka. Jest to rewelacyjne moim zdaniem rozwiązanie w przypadku mocowania piekarnika na jakieśc wysokości, bo kobieta wyjmując blachę nie opiera się o drzwiczki co jest umówmy się średnia przyjemnością. Czy może ktoś z was spotkał takie piekarniki w sprzedaży w naszym pięknym kraju? Jeśli tak to gdzie, bardzo ładnie poproszę o podzielenie się ta cenną dla mnie informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 24.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Siemens ma w sprzedaży model otwierany do boku ( model HB33L550 ). Poszukaj w sklepach internetowych.Cena ok. 2500 zł.Na "żywo" widziałam w Saturnie w Warszawie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliciaz 24.10.2006 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 O Dobry Człowieku WIELKIE DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 25.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ja widzialam taki piekarnik w MM, ale nie pamietam firmy Bosch ma takihttp://www.skapiec.pl/images2/69775b1.jpg Electroluxhttp://www.skapiec.pl/images2/69800b1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliciaz 25.10.2006 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bardzo dziękuję, przerażają mnie tylko te ceny brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 26.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Jest to rewelacyjne moim zdaniem rozwiązanie w przypadku mocowania piekarnika na jakieśc wysokości, bo kobieta wyjmując blachę nie opiera się o drzwiczki co jest umówmy się średnia przyjemnością. O co chodzi z tą przyjemnością? Przecież drzwiczki piekarnika na ogół nie maja więcej niż 45cm, a ręce każdy raczej ma dłuższe, więc o co chodzi? Przecież nie trzeba nurkowac do końca, a nawet jak zimny i trzeba doprowadzić do porządku to raczej nie widzę problemu. No chyba że kroś zamontuje piekarnik na wysokości 130cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzujs 10.02.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Siemens ma w sprzedaży model otwierany do boku ( model HB33L550 ). Poszukaj w sklepach internetowych.Cena ok. 2500 zł. Na "żywo" widziałam w Saturnie w Warszawie. Pozdrawiam. siemens rulezzz:)))) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szycha 11.02.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 siemens ma model otwierający się tylko na lewą stronę elektrolux na dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 12.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Zanussi ma tez piekarnik otwierany na bok ........na lewa strone -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts