rafałek 18.04.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Na http://www.apa-domy.com.pl jest projekt Kreska i Babie Lato. Co sądzicie o tych projektach? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 18.04.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Jeśli rodzina jest 3-4 osobowa to sprzydałyby się dwie łazienki, a nie łazienka i WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 01.07.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Osobiscie nie podobaja mi sie domy z tymi daszkami od frontu .Jest ich juz cala masa - wszystkie wygladaja jednakowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 01.07.2003 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Mam wielka ochote na Kreske, ake rzeczywiscie to przesada w XXI wieku miec tylko jedna lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 A ja muszę przyznać,że wcale mnie nie dziwi,że w domu parterowym jest jedna łazienka i wc.Usytuowana jest centralnie,każdy ma swobodny dostęp.Wielkość ok. Uważam,że domy są bardzo ładne i rozsądnie rozplanowane.Warto wykorzystać poddasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts