ReDow 25.10.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam wszystkich bardzo gorąco! Od kilku dni czytam wasze forum z dużym zainteresowaniem, gdyż już wiem ,że będę potrzebował Waszej rady i pomocy! Otworzę nowy wątek i tam wszystko opiszę. Życzę wszystkim forumowiczom jak najszybszego ukonczenia budów, jak najsprawniejszych brygad budowlanych i ogólnie powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.10.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witamy tradycyjnym chlebem i wodka yyy sola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReDow 25.10.2006 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 oooo, widzę ,ze jesteś miłosnikiem Pink Floydów ...Dobre to Echoes! i o ile jeszcze pamietam to ostatni refren, ale już nie bedę sie sprzeczał, musiał bym przesłychać The Best.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A na koncercie Gilmoura byles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReDow 25.10.2006 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ...nie... ja jestem juz emeryt ....ale pamiętam i uwielbiam tamtą muzykę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Moze kiedys jeszcze zdarzy sie takie cos (bo w Gdansku bylo 4 muzykow zwiazanych z FP) i powtorzy sie jeszcze taki koncert. Jedz wtedy koniecznie, dla mnie to byl koncert zycia . Zycze samych sukcesow na budowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReDow 25.10.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ...domyslam sie jak musiało być odlotowo....widziałem w TV urywki, żałuję! Teraz jestem na etapie powrotu do muzyki instrumentalnej...The Shadows, Ventures, Spotnicks.....itp! A sukcesy na budowie...hmmmm własnie po to do was zawitałem ... Na jakim wątku opisać o co mi chodzi z budową ...bo tutaj rozumiem ,że się przywitałem z pozostałymi forumowiczami a problem przedstawia się w innym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 25.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Polecam "wymiane doswiadczen", sa tez grupy budowlane, z konkternych miejsc w Polsce, rowniez polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReDow 26.10.2006 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ..dzięki Mufka...idę do "wymiana doswiadzeń"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts