IH 25.10.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czy znacie miejsce w Warszawie lub okolicy, gdzie można kupić/zamówić solidne i ładne drewniane donice na ogród?Markety budowlane odpadają bo mają donice małe, a ja muszę uwzględnić miejsce na ocieplenie ze styropianu. Znani mi stolarze nie chcą się niestety "zniżać" do takich drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roman2 25.10.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 samemu byś zbił z krawędziaków.To żadna trudność.Utniesz na długość np. 60 cm i zbijesz na zakładkę w kształt kwadratowej studni.Spód ze sklejki z kilkoma otworami na odpływ wody.Całość sikniesz drewnochronem.W środek włożysz styropian i to, co chcesz włożyć.na wierzch styropian i to cała zabawa.Trochę uprościłem ale "z grubsza " tak to wygląda, żadna łaska PANA stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 26.10.2006 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Na Wale Miedzeszyńskim jest takie miejsce, gdzie sprzedają różne drewno do ogrodu i wykonuja na zamówienie różne przedmioty. Po zjeździe z mostu siekierkowskiego na wał jeszcze ok 500m może więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IH 30.10.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Dzięki za podpowiedź. Filozofia to niby żadna ale niektórzy mają dwie lewe ręce. Wybiorę się na Wał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 03.04.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2014 hmmm drewniane donice na ogród... Andrewex ma spory wybor takich donic wielkosciowo - mysle, ze bede w sam raz:) Andrewex, kupa śmiechu. Szajs jakiego dawno nie widziałem. Nie kupujcie tego gówna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 05.04.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Andrewex, kupa śmiechu. Szajs jakiego dawno nie widziałem. Nie kupujcie tego gówna. A ja polecam! I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts