bakola 25.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, jestem swieza mezatka szczesliwa i zakrecona. Ostatnio duzo czasu poswiecam nowo kupionemu mieszkaniu i mam juz krecka. Czesc pomyslow nie wychodzi, a niektore nie sa mozliwe do zrealizowania. Ciesze sie, ze odnalazlam to forum Skonczylam studia-Lekarsko-Dentystyczne(potocznie stomatologie) moj maz jest informatykiem. Oboje nie mamy talentu dekoratorskiego, dlatego wszelkie pomysly czerpiemy z gazet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 25.10.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, jestem swieza mezatka szczesliwa i zakrecona. Ostatnio duzo czasu poswiecam nowo kupionemu mieszkaniu i mam juz krecka. Czesc pomyslow nie wychodzi, a niektore nie sa mozliwe do zrealizowania. Ciesze sie, ze odnalazlam to forum Skonczylam studia-Lekarsko-Dentystyczne(potocznie stomatologie) moj maz jest informatykiem. Oboje nie mamy talentu dekoratorskiego, dlatego wszelkie pomysly czerpiemy z gazet. gratulki jeszcze wiele przed tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts