Gość 18.04.2003 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 W związku z kolejnymi na forum przypadkami nabycia BPP otwieram klubik. Niestety wciąż jestem oczekująca w kolejce ,ale zapewniam,ze bardzo zainteresowana berneńczykami i wszystkiego,co ich dotyczy. Dlatego pozwoliłam sobie otworzyć ten berneński wątek. Policzmy ile Was jest...szczęśliwych posiadaczy bernusiów. Danajot Jagna Maluszek Karolina Majka jak kogoś przeoczyłam to przepraszam proszę o uzuepełnienie. Piszcie o swoich psinkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2003 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 O moim chłopaku napisałam już tyle, że możecie mieć go dosyć Ale ciekawa jestem jak sie mają młodziaki? Danajot też się dawno jakoś nie odzywała ze swoją sunią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 19.04.2003 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2003 Chciałabym się zgłosić na członka - sympatyka. Pozdrawiam Bernofilów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benicio 22.04.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Hej Ja też się zgłaszam. Co prawda nie mam (jeszcze) Berniego, ale: - mam zdjęcie Berniego na tapecie w komputerze - mam sąsiada, który ma Berniego - mam żonę, która codziennie mnie prawie pyta czemu jeszcze nie mamy Berniegp Zatem czuje się jakbym już naprawde go miał Pozdrowienia B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.04.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 A Hero(u) wczoraj wypadł ząbek i jest szczerbulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.04.2003 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 My dostalismy psa, który jest już duży /ma prawie 3 lata/, narazie trochę jeszcze płacze, ale je i bawi się wesoło. Ma głeboko w d...e wszystkie głupie szczekające psy, a nawet zauważyłam, że patrzy na nie z politowaniem Gonił już za sarnami i zającami /w ramach zabawy/ wraca na zawołanie. Tomek bawi się z nim kładąc na podłodze /na łóżku nie pozwalam/, pies włazi na niego na wszelkie pieszczoty, podgryzania itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.04.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Majka, żeby Cię tylko ten pies nie "wygryzł" z pieszczot i łaskotań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.04.2003 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Pies ma zarezerwowaną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 26.05.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Jestem, jestem a jakże ze swoją Azulą.Rzeczywiście dawno mnie tu nie było i proszę jakie zmiany - jak miło .Opal- skoro zakładasz taki wątek, to rozumiem, że jesteś już baaaaaardzo bliska zakupu cudownej kuleczki pod tytułem szczeniak berneńczyka.Czy Wasze psiaki pływają , czy tylko moczą tyłek?Moja Aza uwielbia wodę, ale mimo , iż skończyła już 3 lata jeszcze nie wie, że umie pływać. Jak tylko traci grunt pod łapami - zgrabnie wycofuje się w bezpieczne rejony.Nie chcę jej spychać z pomostu, bo to wrażliwa sunia .Wygląda niesamowicie śmiesznie gdy tak brodzi i udaje, że pływa.A jak Wasze bernusie sobie radzą z wodą ? - było nie było wywodzą się po części z nowofunlandów ( oj , moja chyba stała w innej kolejce )Pozdrawiam serdecznie.Danka i Azula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.05.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Bradon ma juz taki "pas" nowej sierści na grzbiecie jak Hero, ale widzę, że będzie miał trochę prostszy włos niż Hero i Bakcyl. No i mamy już budę!, wszyscy chcemy w niej mieszkać, ale na razie tylko Bradi się w niej mieści Pozdrawionka, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.05.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 A jak wasze psy znoszą obecne upały? Hero nie najlepiej. Dyszy i dyszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.05.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 Upały, to faktycznie problem. Pies kładzie się najchętniej w domu /bo tam najchłodniej/, lubi też piasek /w cieniu/ i świeżo posadzone dzikie wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.05.2003 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2003 U nas z bernem na razie zastój. Widzę nawet powolną zmianę opcji. (nie,nie na kota tylko coś krócej włosego,zaznaczam,że nie u mnie ta zmiana) Zobaczymy,zobaczymy..... Co do upałów?Ja też dyszę i dyszę. Już mam dość lata-po dzisiejszym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 28.05.2003 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Bradon dyszy, ale upał chyba mu nie przeszkadza, bo jak wypada na pole to go sześć razy zdąży przemierzyć zanim ja zrobię 3 kroki. Chyba zbyt kaloryczna ta Eucanuba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.05.2003 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 A Bakcyl ma zmienioną porę spacerów, żeby unikać największych upałów a najchłodniej ma w domu i z tego korzysta. A nie wiem czy Wam mówiono, że jak jest sytuacja kryzysowa - czyli jest upał a my z bernusiem nie mamy się jak schronić, to żeby co jakiś czas polać psa wodą, szczególnie głowę, bo zdarza się, że pies dostawał udaru. Opal, krótkowłose mówisz. Hmmm, no cóż, niezależnie czy będzie to ratlerek czy dog niemiecki, musicie nazwać go Bern, żebyś mogła z czystym sumieniem nadal należeć do naszego Klubu Bernów, który sama założyłaś A tak na marginesie, to odnajduję analogię między Waszym psem a naszym projektem: tak samo się kokosicie i tak samo ONI decydują a my się wściekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 2 maja Hero skończył 5 miesiąc swojego żywota. Podobno bardzo wyrósł. Waży 25 kg Na spacerach pożera wszystko co mu się nawinie pod paszczę. Szkodnik jest z niego ogromny (nie można go zostawić samego, żeby czegoś nie zbroił). Uwielbia ręczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pamiętaj,że zaczyna się od ręczników niektórzy kończą na majtkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 05.06.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Pamiętając przestrogę - wszystkie majtki pochowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.06.2003 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 Ha Ha - bardzo śmieszne.... Najgorsze jest to, że wybierał najładniejsze. Wolałabym, żeby miał gorszy gust jeżeli chodzi o damską bieliznę Do dzisiaj jak się na niego nie zwraca uwagi, to łapie jakiś ciuch i przychodzi się pokazać, po czym zachwycony wieje w podskokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.06.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2003 (tzn.ja wcale tak teraz nie wyglądam,ale jak wiesz obecne mordki są bardzo ...fajne.W każdym razie chciałam wyrazić swoją radość z naszej rozmowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts