Maluszek 25.06.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Karolino, jak tam Bradon? Urusł? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Cześć,Trochę mnie nie było, bo sie urlopowaliśmy. Teraz przeżywamy tego konsekwencje - Bradon tęskni jak nigdy. Dwa tygodnie byliśmy z nim od rana do wieczora, a teraz znowu musi spędzać samotnie wiele godzin. Jak wracam do domu to chodzi za mną jak cień, piszczy i ciągle prowokuje do zabawy.Poza tym mały juz nie jest tak mały, waży 25 kg, sierść na grzbiecie prawie ma już całkiem nową i nowe ząbki. Jeszcze mu tylko boczki "misiowate" zostały. A jak tam Hero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Dzisiaj ważyliśmy naszego wariata. Waży 26 kg. Ząbki ma już wszystkie nowe. Sierść też już prawie cała mu zeszła - jeszcze ma puszek po bokach i przy uszkach. Hero bardzo nie lubi zostawać sam w domu Za bardzo przyzwyczaił się do działki, po której może się wybiegać i za nowym domem w którym jest mu chłodniej niż u nas w mieszkaniu. Zawsze mamy problemy z zapakowaniem go do samochodu jak wracamy z działki. Chyba trzeba będzie zrobić następne spotkanie berneńczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No koniecznie, mam nadzieję, że pogoda się trochę poprawi i my wreszcie spędzimy chociaż jeden normalny weekend w domu, może uda nam się zorganizować grila, dla wszystkich, którzy nie bedę w tym czasie bawić na Kanarach pozdowionka Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2003 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Extra A o tych Kanarach to można sobie tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Pomarzyć dobra rzecz Nam teraz tak naprawdę nic nie trzeba oprócz "troszki słoneczka i wolnego czasu, żeby się pobyczyć na balkonie". No i jeszcze to moje utrapienie - tynki! Juz chyba mam dosyć tego budowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Właśnie czytałam Twój post o tynkach. Na jaki się decydujesz? My to mamy jeszcze przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 No właśnie mam ogromny dylemat. W grę wchodzą silikatowe na siatce lub zwykłe cementowo-wapienne. Róznica w cenie materiału 4 tyś. więc jest się nad czym zastanawiać. Ponadto u nas jest mnóstwo "obzdóbek" typu boniowanie na rogach i nad oknami - strasznie drogo to sobie liczą! Jestem załamana kosztami całkowitymi - ok 13 000, albo i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.06.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Karolinko czy ta cena to tylko robocinza czy razem z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 26.06.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Materiał plus robocizna (w tym styropian na ocieplenie ganku i wylewka na balkon ok. 8 m2, obróbka 2 kolumn ), ale nie policzyłam jeszcze tu: parapetów, montażu balustrady na balkonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Znikające pod wodą małe berneńczyki-to jest adrenalina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.07.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Okrzyku Maluszka pełnego grozy i niedowierzania "Nie ma go!" nie zapomnę do końca życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Proszę się nie wyśmiewać Przecież on był w wodzie tylko go zarośla zakryły i dlatego nie było go widać Może jeszcze inny uczestnik spotkania napisze swoją wersję wydarzeń i wtedy porównamy jak to było naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.07.2003 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Usunęłam zarośla. Niech każdy sobie dopowie jak było Ważne, że było strasznie wesoło. A raczej strasznie I wesoło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Oj wesoło było i mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaco 01.07.2003 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Hej! Ja tez mam Bernenczyka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.07.2003 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jaco czy my aby nie mamy tego samego berneńczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jaga, ja to samo !! "Nie ma go" Nogi się pode mną ugięły. I śmieszno i straszno..... Z naszymi chłopakami czuję się bezpiecznie więc jakby co to by wyciagnęli berneńczyki i nas mam nadzieję też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.07.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Jaco?....Co za Jaco?? A jaka powalająca ilość postów na forum....no no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts