radoslaw gas 25.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 hej.Zamierzam wybudowac dom z kolekcji Archipelag,projekt FRED,szukam osob ktore juz to zrobily i podadza mi koszty budowe i pozostale ciekawostki zwiazana z tym domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fred72 28.10.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam. Podobnie jak Wy jestem zainteresowany budową tego projektu. Znalazłem na tym forum osobę, która Freda sfotografowała i krótko opisała. Nie mam z nią żadnego kontaktu a opis domu nie zawierał żadnych ciekawostek finansowych. Oto link do tej strony:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=40688&highlight=fred Mam prośbę jeśli coś znajdziecie na temat Freda dajcie mi znać. Postaram się odwdzięczyć tym samym. Pozdrawiam Fred72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ooooo kuu...... ale Gargamel !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 28.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Nie Gargamel tylko domek Flinstonów czyli Freda i Willmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts