Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witam, dostałem (a w zasadzie usłyszałem) wycenę na bramę Wisniowskiego:

wymiar 240x210, brama z paneli bez przetłoczeń, kolor złąty dąb woodgrain, z pilotem oraz klamką (standardowe),automat nice. Pan chce za to równo 4 tysiące (montaż wliczony w cenę). Warto?

to się cenia:D

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

może ktoś mi podpowie czy jak się patrzy na bramę z odległości około 30m możliwe jest aby wyraźnie było widać w którym miejscu łączą się panele? U mnie tak jest. Myślę że jest to spowodowane tym że w części środkowej nie przylegają one do siebie, jest około 0.5 cm szpara. Po bokach praktycznie są styczne. Czy jest to do wyregulowania?

A niby jaką chcesz założyć? Uchylną?

Ja miałem uchylną i wywaliłem. I w nowym obiekcie tylko segmentowe. Wiem cena jest wyższa ale w reszcie nie ma co porównywać.

A zreszta porównajmy. U mnie skubana potrafiła przymarznąć do podłogi, także jak śnieg napadał to czami był problem. Zmiesza tez otwór w świetle.

Drodzy Forumowicze, może projekt któregoś z Państwa przewiduje otwór pod brame garażową Firmy Normstahl 2500x2500 w kolorze ciemny dąb (odpowiednik orzech u innych Producentów) wzór euroline, sterowana ręcznie (bez napędu) nowa z gwarancją, z autoryzowanym montażem lub bez. Klient wpłacił zaliczkę, a potem zdecydował się na inny kolor :), cena "maksymalnie korzystna" za "półdarmo". Pozdrawiam

914833222 (9-17) lub na maila [email protected] Sebastian

Drodzy Forumowicze, może projekt któregoś z Państwa przewiduje otwór pod brame garażową Firmy Normstahl 2500x2500 w kolorze ciemny dąb (odpowiednik orzech u innych Producentów) wzór euroline, sterowana ręcznie (bez napędu) nowa z gwarancją, z autoryzowanym montażem lub bez. Klient wpłacił zaliczkę, a potem zdecydował się na inny kolor :), cena "maksymalnie korzystna" za "półdarmo". Pozdrawiam

914833222 (9-17) lub na maila [email protected] Sebastian

jeremy nie podpasuje ci? popatrz jaka okazja!

jaki masz kolor okien?