Snowdwarf 27.05.2003 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2003 On 2003-05-18 08:42, jolantas wrote: Hey Snow! Na ten twój adres w USIE nie może wejść nikt normalny bo nie ma uprawnień, więc sprzedaj pomysł na twe uprawnienia lub podaj jakiś inny link a co Was interesuje - piszcie na email (napiszcie w wiadomości o które posty chodzi) bo mam sporo odpowiedzi na email i czasami się już gubię... o tarasach drewnianych czytam albo na stronach w stanach albo innych anglojęzycznych...nie wiem jakie info was interesują piszcie i pytajcie snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 28.05.2003 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Chmurka, wysłąłam ci odpowiedź na priv.Pozdrawiam.A wszystkich zainteresowanych informuję, że chodzi o tzw. eurobruk. Wygląda nieźle, o innych zaletach już pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Czy zasadnym jest usunięcie humusu z całej powierzchni tarasu ?Obawiam się, że w przeciwnym razie po pewnym czasie taras może osiadać (po przegniciu warstwy biologicznej - t.j. traw, korzonków itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts