Women 25.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 W nowym mieszkaniu mam wykończoną tylko łazienkę! Teraz muszę zająć się szafą. W pokoju z ogromnym skosem (wrażenie walącego sie sufitu) o wymiarach 6,5 x 3,5 chcę zmniejszyć proporcje pokoju i zabudować wnękę szafą (na tej krótszej ścianie). Sufit jest prosty tylko na odcinku około 80 cm. Reszta z 3,5 metra to skos!!!!!!!!!!! Kończy się na wysokości 90 cm. To ma być jedyna , większa szafa w mieszkaniu, jeśli uda się dobrze zagospodarować tym miejscem. System drzwi przesuwanych chyba nie może być, bo jak można tak duży skos przesuwać. Moja wyobraźnia przynajmniej tego nie widzi. Proszę o fotki, które może pomogą mi w zaprojektowaniu szafy dla swoich potrzeb, Dodam, że ma to byc pokój córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga81 27.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 możesz zrobić drzwi przesuwane, ale niech rozsuwają się na tą wyższą część, a nie na niższą. No i szafę musisz robić framgentami, np. 50 cm (szer. drzwi). Najlepiej jak zrobisz prostokątne szafy, a na skosie pod sufitem zrobisz jakiś mały schowek z trójkątnymi drzwiczkami (oczywiście otwieranymi na wyższą część). Mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Podnoszę temat bo i mam nadzieję przede mną ten problem w najbliższej przyszłości Może ktoś ma jakieś fotki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikkaB 23.09.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja zamawiałam taką szafę na poddasze, w pokoju dziecka. Wyszło super:) Komandor robi takie szafy skośne gdzie ruchome są wszystkie fronty. tak dla przybliżenia jak to wygląda:http://www.komandor.pl/fot.php?pl=grafika/baza/gal_13_kompa16ss.jpg&width=600 sprawuje się bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts