jolka009 25.10.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wchodzę na strony różnych architektów wnętrz i wszędzie to samo... beżowe wszystko i gdzieniegdzie pasy ciemnego brązu. I wszystko ustawione pod kątem 90 stopni. Ja rozumiem że taka jest moda, ale bez przesady... .... znacie jakieś ciekawsze stronki? Proszę o linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka009 27.10.2006 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 czyli wnioskuję, że nic innego w necie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Paleta kolorystyczna w "modnych "wnętrzach wcale nie ogranicza się do beży i brązów -jestem amatorką , ale po małym rekonensnsie wiem, że sa tam biele, szarości, fiolety, zielenie, czerwienie- wystarczy zajrzeć na strony internetowe pism wnętrzarskich. Dla każdego coś dobrego - możesz poszukać czegoś w inspiracjach z Hameryki, czy innych na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts