magi 03.02.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Zajefajna ta wanna a w połączeniu z kafelkami będzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.02.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 oooo i mam gatki za nową stronę Przeczytałam Twój dziennik no i muszę powiedzieć jestem pod wrażeniem Łatwo to Ty się nie poddajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.02.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Magi gratki się należą, a jakże. Tylko poszukam trochę później, bo zaraz Tomek będzie się pieklił, że mu nie pomagam przy mozaice, a upierdliwa jest, jak nie wiem co. Z wanną to był szalony pomysł, bo szukaliśmy normalnej i nagle wzrok mój padł na najwyższą półkę pod sufitem w hipermarkecie, gdzie stała sobie pokryta dokładnie kurzem TA wanna, przeceniona o 50 %, bo kto kupuje Takie kolory? Ale do morskiej łazienki będzie się komponować. Mam nadzieję. Tosinku zdjęcia progów. Nie wiem, czy cię usatysfakcjonują. Ale oglądaj. Pierwsze od środka, a drugie tak jak chcialaś z góry, widoczny nie cały, bo za szeroko, ale jest na zdjęciu miejsce, gdzie schodzą się drzwi. Zrobiłam tak trochę więcej niż połowę. http://images34.fotosik.pl/129/bd572c6993e0b28dm.jpg http://images34.fotosik.pl/129/d7dd8df601b60b3fm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 dziękuję Aniu!!! Zaraz lecę pokazać Wumillowi może okaże się, że wreszcie będziemy mieć okna. I powiedz jaki to profil, salamader ale jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.02.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 I jeszcze jedno może być odpowiedź na priva, jaką macie szybę macie P2,P4 czy zwykłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.02.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Profil o ile mnie pamięć nie myli, to 3D, pięciokomorowy. Rama jest od strony szyby zaokrąglona i pod tym zaokrągleniem ma taki rowek. W porównaniu z innymi ramami wyraźnie się wyróżnia. To kwestia estetyki, bo można pewnie zaoszczędzić troche pieniędzy kupując prostszy profil, ale okna to jeden z tych elementów domu, których nie zmienia się co kilka lat. Dlatego my w tym wypadku nie oszczędzaliśmy za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 14.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 witam, chętnie zobaczę to dzieło z muszelkami, będę czekać na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 14.02.2008 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 a tak na marginesie to podziwiam twój zapał do pracy przy domu, ja przez dwie godziny stęple nosiłam ale marny ze nie pracownik (teraz jesteśmy na etapie dachu, tylko oglądam, i obiady na budowę gotuję bo robotnicy z daleka i robią po 10-11 godzin.. Pozdro Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.02.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Agata, mój zapał poniekąd wynika stąd, że siedzę w domu i nie pracuję zawodowo, bo dostałam wypowiedzenie z pracy, jak wiesz z dziennika. Pewnie nie miałabym na to siły, gdybym wracała do domu około godz. 19, tak jak przed pójściem na urlop wychowawczy. Zresztą tyle walczyłam o ten dom, że chcialabym teraz, aby wyglądał chociaż trochę na wykończony. Jutro wywożę na tydzień dzieci do babci. Wiele sobie obiecuje po tym wolnym tygodniu. Oby udało się zrealizować chociaż 30 proc. A efekt z muszelkami oczywiście wkleję. Mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż tydzień. Licząc od poniedzialku oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.02.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Czekajcie, czekajcie. Tylko żeby potem się nie okazało, że nie było warto. A w ogóle to dostałam dziś telefon, że mam przyznany grant z funduszy unijnych> Hip hip hurra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 15.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Z ta praca to masz trochę racji, ja jestem nauczycielem ale pracuje po godzinach i jeszcze korki a potem sprawdziany listy z zadaniami bo żadna książka nie spełnia moich wymagań. i tak prawie 19 i trzeba myśleć o obiedzie na jutro. Poydro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.02.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 I na działania zostają ci co najwyżej weekendy. Ale jak będziesz przy wykończeniówce to inaczej na to spojrzysz. Ja dodatkowo jestem taka Zosia Samosia. I fachowcy nas wkurzają. Dlatego robimy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Czekajcie, czekajcie. Tylko żeby potem się nie okazało, że nie było warto. A w ogóle to dostałam dziś telefon, że mam przyznany grant z funduszy unijnych> Hip hip hurra. no to gites stawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 15.02.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A nie byłaś jeszcze w KK? Juz tam kolejeczka czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 A nie byłaś jeszcze w KK? Juz tam kolejeczka czeka. Taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 CIeszę sie razem z Tobą!!! Lada dzień sama będę się przemeldowywać więc wiem już już już prawie jaka to radość Wreszcie na pytanie o adres będę miała przygotowaną odpowiedź a nie jak do tej pory było dukanie i tłumaczenie, ze mam dom ale nie mam numeru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.02.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Anisia, przeczytałam Twoj dziennik prawie drugi raz w całości... i będę Ci kibicowac bo jestem pełna podziwu i uznania dla Twojego zapału do "samopracy" liczę tez na Twoje wsparcie i pomoc, sama tez chciałabym u siebie wiele wykonac sama (kiedy już będę na takim etapie) tylko pojęcia mi brak o niektórych sprawach, i tej zwykłej tężyzny fizycznej... a póki co możesz mi dac namiar na tych górali od schodów? Jesli jestes zadowolona to może warto skorzystać? . Ile Cie one kosztowały? Sa bardzo ładne... Gratuluje meldunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.02.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dziewczyny, cieszę się z tego meldunku jak dziecko. Pismo z PINB-u o braku zastrzeżeń przyszło w samą porę, bo bez tego nie mozna sie zameldować. A ja jeszcze otwieram działalność gospodarczą, więc wiecie jak bardzo mi to ułatwi życie. Tym bardziej, że byliśmy zameldowani u mojej mamy w zupełnie innym mieście, całkiem spory kawałek drogi. I przy okazji ferii zawiozłam tam dzieci i wymeldowałam się. A dziś już u siebie. tylko pojęcia mi brak o niektórych sprawach, i tej zwykłej tężyzny fizycznej... mocca ubawiłaś mnie do łez. Po pierwsze wszystkiego się nauczysz, nawet nie będziesz wiedziała jak i kiedy. A po drugie ta ja mam 160 cm wzrostu i 46 kg wagi. I często proszę o pomoc przy otwieraniu puszek z farbą Chociaż dzisiaj obyło się bez fachowej pomocy, a malowałam deski caponem. Trochę czuję się otumaniona teraz. Namiar na górali prześlę ci na priv. Ale wiem, że oni nie chcą teraz jeździć daleko, bo mają full zamówień w Krakowie. I po prostu nie opłaca im się. Jak mieszkasz niedaleko grodu Kraka albo jeszcze lepiej dalej na południe to może... A zapomniałabym moje schody kosztowały 8 tys. zł. Nie wiem, czy ta cena w tym roku jest do uzyskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 tylko pojęcia mi brak o niektórych sprawach, i tej zwykłej tężyzny fizycznej... mocca ubawiłaś mnie do łez. Po pierwsze wszystkiego się nauczysz, nawet nie będziesz wiedziała jak i kiedy. A po drugie ta ja mam 160 cm wzrostu i 46 kg wagi. I często proszę o pomoc przy otwieraniu puszek z farbą Chociaż dzisiaj obyło się bez fachowej pomocy, a malowałam deski caponem. Trochę czuję się otumaniona teraz. Namiar na górali prześlę ci na priv. Ale wiem, że oni nie chcą teraz jeździć daleko, bo mają full zamówień w Krakowie. I po prostu nie opłaca im się. Jak mieszkasz niedaleko grodu Kraka albo jeszcze lepiej dalej na południe to może... A zapomniałabym moje schody kosztowały 8 tys. zł. Nie wiem, czy ta cena w tym roku jest do uzyskania. Anisia, jestem z łódzkiego, no ale do Krakowa mam bliżej niż Ty ja nie chcę ich teraz ale może na jesieni lub zima. Pogadac zawsze można. Co do gabarytów to jestem porównywalna.... jedynie nad kilogramami muszę troszkę popracować uczę tez się szybko, jeszcze miesiąc temu nie rozróżniałam ławy fundamentowej od ściany, a teraz... o 4 nad ranem moge recytować wymiary pustaka i temperature wypalania dachówki... Taki to los kobiety- inwestorki pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts