Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Anisi - Pod górkę

Anisia3

Recommended Posts

O, kochana jak ty jesteś z łódzkiego (i chyba wiem o jaką wielką dziurę na ziemi ci chodzi) to tak daleko do mnie nie masz. :wink: I myślę, że bywasz w mieście wojewódzkim :roll: Jak tak to daj znać wcześniej.

Będę śledzić twoje poczynania.

Namiar już wysyłam. Dobrze, że masz dużo czasu, to może uda się dogadać. Bo ja powiem ci, że kocham moje schody. :oops: :D

• Odpowiedzi 334
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuje Ci bardzo za namiar!

być może coś z tego wyjdzie, lubię polacanych... i chcę właśnie takie kochane schody :D

w Łodzi pewnie ze bywam, nawet często, nawet bardzo, tylko najczęściej przelotem :roll:

jak już to w największym światowym centrum zakupowym :lol:

a w sobotę lub niedzielę wybieramy się na targi budownicze :roll: :roll: z czystej babskiej ciekawości...

Jeszcze nie tak dawno, to mieszkałam koło światowego centrum zakupowego. :lol: Ale teraz juz mam kawałek.

A na targach też będę, tylko w piątek. W weekend znowu jadę do mamy, teraz dla odmiany zabrać dzieci.

Tak czy owak, jak byś miała chwilkę czasu to daj znać. W światowym centrum zakupowym jeszcze czasem bywam. :wink:

:o żartujesz?

Mnie bardzo zależało na czasie. Przez ostatnie dwa lata byliśmy zameldowani u mojej mamy. A to kłopot dla niej, bo płaci wyższe rachunki za śmieci, kanalizację. I dla nas, bo mama mieszka dość daleko, nie w Łodzi. I wszystkie urzędowe sprawy... :roll: :-?

Ale mój Małżek zostaje u mamy. :lol: ze względu na OC. :wink:

Skąd masz takie ładne butki i parasol dziewczynko?

Ja to się w sumie przekonałam, że lepiej chodzić na wybory samorządowe, bo jak zagłosowaliśmy właściwie, to od razu była kanaliza i asfald. Głosowaliśmy na sąsiadkę. W nowym domu też tak będzie, tym bardziej, że mnóstwo społeczników mieszka w okolicy. Wczoraj odkryłam fantastyczny Dom kultury, bardzo się z tego cieszę!!!