Anisia3 19.02.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O, kochana jak ty jesteś z łódzkiego (i chyba wiem o jaką wielką dziurę na ziemi ci chodzi) to tak daleko do mnie nie masz. I myślę, że bywasz w mieście wojewódzkim Jak tak to daj znać wcześniej. Będę śledzić twoje poczynania. Namiar już wysyłam. Dobrze, że masz dużo czasu, to może uda się dogadać. Bo ja powiem ci, że kocham moje schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.02.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dziękuje Ci bardzo za namiar! być może coś z tego wyjdzie, lubię polacanych... i chcę właśnie takie kochane schody w Łodzi pewnie ze bywam, nawet często, nawet bardzo, tylko najczęściej przelotem jak już to w największym światowym centrum zakupowym a w sobotę lub niedzielę wybieramy się na targi budownicze z czystej babskiej ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.02.2008 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jeszcze nie tak dawno, to mieszkałam koło światowego centrum zakupowego. Ale teraz juz mam kawałek. A na targach też będę, tylko w piątek. W weekend znowu jadę do mamy, teraz dla odmiany zabrać dzieci. Tak czy owak, jak byś miała chwilkę czasu to daj znać. W światowym centrum zakupowym jeszcze czasem bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Zameldowałam się dzisiaj w nowym domku! _________________ Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.02.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dziękuję. To równie fajne uczucie jak pierwszy dzień w domu i odbiór budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dziękuję. To równie fajne uczucie jak pierwszy dzień w domu i odbiór budynku. muszę się chyba zameldować u siebie skoro polecasz jak na razie mój dom to pustostan ani ja ani Małżek nie jesteśmy tutaj zameldowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.02.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 żartujesz? Mnie bardzo zależało na czasie. Przez ostatnie dwa lata byliśmy zameldowani u mojej mamy. A to kłopot dla niej, bo płaci wyższe rachunki za śmieci, kanalizację. I dla nas, bo mama mieszka dość daleko, nie w Łodzi. I wszystkie urzędowe sprawy... Ale mój Małżek zostaje u mamy. ze względu na OC. Skąd masz takie ładne butki i parasol dziewczynko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Nie żartuję, my nadal jako małżeństwo mieszkamy u rodziców Chociaż już dawno, dawno na swoim nawet Julka ze mną u rodziców zameldowana Ten obrazek wpadł mi w oko na googlach. Normalnie mnie zauroczył. Cała JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.02.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A ja z okazji meldunku sączę czarnego Jaśka Wędrowniczka, który 11 lat przeleżał w barku i stał się chyba już złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.02.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 W końcu wynalazłam okazję, zeby go otworzyć, bo tak jakoś zawsze szkoda było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 A jak glosować na swojego radnego bez meldunkiu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.02.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Przyszły mi do głowy dwa rozwiązania. 1. Olać radnego i głosowanie. 2. Postarać sie o jakiś świstek o miejscu zamieszkania, które jak wiadomo nie musi być tożsame z zameldowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ja to się w sumie przekonałam, że lepiej chodzić na wybory samorządowe, bo jak zagłosowaliśmy właściwie, to od razu była kanaliza i asfald. Głosowaliśmy na sąsiadkę. W nowym domu też tak będzie, tym bardziej, że mnóstwo społeczników mieszka w okolicy. Wczoraj odkryłam fantastyczny Dom kultury, bardzo się z tego cieszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dokładnie można się zarejestrować tymczasowo i głosować i nawet potem nie trzeba się wymeldowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2008 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tosia, ja asfalt i kanalizę mam. To i głosować nie muszę. Chociaż teraz może nawet zainteresuję się moimi radnymi, bo nie sądzę, abym szybko sie stąd wyprowadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tosia, ja asfalt i kanalizę mam. To i głosować nie muszę. Kużwa a ja nie mam, o ja głupia baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2008 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A tam zaraz głupia. Po prostu głosować musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tosia, ja asfalt i kanalizę mam. To i głosować nie muszę. Chociaż teraz może nawet zainteresuję się moimi radnymi, bo nie sądzę, abym szybko sie stąd wyprowadzała. A Klub Osiedlowy masz??? Jak nie głosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A tam zaraz głupia. Po prostu głosować musisz. No głupia, głupia Na tej kanalizie to mi nie zależy ale ta droga to już może dawno by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts