tosinek 21.02.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tosia, ja asfalt i kanalizę mam. To i głosować nie muszę. Kużwa a ja nie mam, o ja głupia baba No to głosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Tosia, ja asfalt i kanalizę mam. To i głosować nie muszę. Kużwa a ja nie mam, o ja głupia baba No to głosuj Noooo muszem się zameldować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Noooo muszem się zameldować I tak doszlismy do punktu wyjścia. Tylko po co było tyle kilometrów robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Bo nie widziałam plusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 21.02.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A teraz widzisz plusy dodatnie czy plusy ujemne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Meldunek= twoje podatki idą do twojej gminynie meldujesz się twoje pieniądze idą tm gdzie nie mieszkasz a jesteś zameldowanyWybóś należy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A teraz widzisz plusy dodatnie czy plusy ujemne? teraz widzę plusy dodatnie Tosinku wiem, wiem szzczerze powiem, że nie meldowałam się tam bo przeraża mnie zmienianie wszystkich dokumentów, umów itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.02.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Trzeba przyznać, że zmiana samych dokumentów jest niezwykle upierdliwa. Ja zmieniałam tylko dowód, bo musiałam. Bank nie dałby nam kredytu Teraz dopiero będę zmieniać prawo jazdy i kolejny raz dowód. Na zmianę paszportu i tak zaczekam, aż sam się zdezaktualizuje. Na szczęście mogłam się zameldować przed otwieraniem działalności. Uff. dopiero byłaby jazda gdybym musiala załatwiać wszystko z innym meldunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.02.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A teraz widzisz plusy dodatnie czy plusy ujemne? teraz widzę plusy dodatnie Tosinku wiem, wiem szzczerze powiem, że nie meldowałam się tam bo przeraża mnie zmienianie wszystkich dokumentów, umów itd I jak tukształtować postawy obywatelskie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 A teraz widzisz plusy dodatnie czy plusy ujemne? teraz widzę plusy dodatnie Tosinku wiem, wiem szzczerze powiem, że nie meldowałam się tam bo przeraża mnie zmienianie wszystkich dokumentów, umów itd I jak tukształtować postawy obywatelskie...... nom mam sie wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.02.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Musisz głowę posypywać popiołem przez tydzień trzy razy dziennie, biczować się pokrzywami i wierzbowymi witkami na zmianę. Potem zawisnąć głową na dół i nie podnosić sie dopóki nie skruszejesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 ja przy Was wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.02.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 co ty z wątku "szczyty kiczu" czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.02.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 co ty z wątku "szczyty kiczu" czy co? chiba tak tzn nie wiem czy ja mogę zapytać przyjaciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.02.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Zapytaj. Masz numer? A swoją drogą to fajny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.02.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ano ba Bardzo fajny dlatego zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.02.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Ja też. I wdaję się czasem w dyskusje (chyba niepotrzebnie) ale krew mnie zalewa jak ktoś głupoty pisze. I kiczem nazywa wszystko to, co jemu się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Kiczem nie jest kicz bo coś nie jest zgodnie z naszą estetyką. Czy kiczem jest post modernizm??? Nie zawsze??? A lanszafciki niemieckie doby romantyzmu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Ano mamy wolność słowa każdy może mówić co się jemu podoba a nas tylko niech Pan Bóg uzbroi w cierpliwość a innych obdarzy wyrozumiałością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.02.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 a nas tylko niech Pan Bóg uzbroi w cierpliwość a innych obdarzy wyrozumiałością Magi, ale napisałaś. A ja cholera dzisiaj nie mogę, nie umiem byc wyrozumiała dla nikogo. Bo świat jest do d.upy,do d.upy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts