magi 24.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 a nas tylko niech Pan Bóg uzbroi w cierpliwość a innych obdarzy wyrozumiałością Magi, ale napisałaś. A ja cholera dzisiaj nie mogę, nie umiem byc wyrozumiała dla nikogo. Bo świat jest do d.upy,do d.upy Anisia nie przejmuj się napewno jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.02.2008 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Nie będzie ani jutro, ani pojutrze, ani z atydzień. Nie wiem kiedy będzie. Na razie jest kompletnie do d.upy. Nic mi się nie chce. Mam czerwony nos i nie mogę przestać płakać. Nie zyje nasz kochany pies. I wcale nie zdechł ze starości. Był wesoły, kochany, łagodny i nikomu nie zrobił nigdy krzywdy. A niedzielnych kierowców należy .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.02.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Przykro mi. Rozumiem co czujesz. Aż łza mi się kręci jak pomyślę o biednym psiaku. Kochana takie jest życie - brutalne. Nic nie poradzisz. Trzeba żyć dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.02.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dziękuję magi. Nie dałam rady wcześniej odpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.02.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 26.02.2008 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Dopóki nie patrzę przez okna kuchenne na podwórko albo nie schodzę po schodach... bo on spał przy samych schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 26.02.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Anisia, strasznie mi przykro z powodu psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 27.02.2008 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jest tak smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jest tak smutno. Anisia w ramach terapi weź sobie innego psiuta Wiesz ile będzie radośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 28.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Jest tak smutno. Anisia w ramach terapi weź sobie innego psiuta Wiesz ile będzie radośći właśnie tez chciałam to zaproponować, tylko że z doświadczenia wiem że potrzeba chwilke czasu... Miałam podobne zdarzenie i długo bez psa nie wytrzymałam. Anisia, w niedziele od rana zawsze jest giełda na Łąkowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.02.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dziewczyny, też nam to przychodzi do głowy. Ale...-- To był nasz drugi pies, który zginął dokładnie w ten sam sposób. O ile za pierwszym razem można powiedzieć, że była to nasza wina, bo spuściliśmy go ze smyczy (był środek nocy, wracaliśmy od znajomych 23 grudnia, cisza i spokój na ulicach), teraz pies wybiegł przez otwartą bramę za samochodem, który wywoził od nas dwuteowniki. Nigdy nie oddalał się dalej niż kilkanaście metrów od bramy, obwąchał wszystko i wracał. Teraz pobiegł jak szalony i nie reagował na wołanie. Mąż pobiegł za nim i nic. On gonił ten samochód z jego własnością. Aż dobiegł do dużej ruchliwej ulicy.- Obydwa miały 4 lata gdy zginęły.- Obydwa w ten sam dzień miesiąca - 23.Nie wiem, czy powinnismy brać nowego psa. Nie mam chyba siły znów przechodzić przez wychowywanie szczeniaka. Ale wiem, że najlepsze lekarstwo na miłość to druga miłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Anisia co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Jak miło, że zajrzałaś do mnie. Nie mogę pogodzić się ze śmiercią psa. No nie mogę i już. A jeśli chodzi o inne rzeczy, to różnie. Łazieneczka nieskończona, bo Tomka ostatnio znow dużo nie ma. Idzie więc wszystko bardzo powoli, ale się robi. Został do otynkowania maly kawałeczek ściany. Potem malowanie, fugowanie i wstawianie wanny. A poza tym już mam podpisaną umowę grantową i zaraz ruszam. Może nawet dzisiaj uda mi się dojechać do banku, żeby otworzyć konto. Ale nie wiem, czy zdążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.03.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Nie mogę pogodzić się ze śmiercią psa. No nie mogę i już. . musisz im szybciej tym lepiej. A jeśli chodzi o inne rzeczy, to różnie. Łazieneczka nieskończona, bo Tomka ostatnio znow dużo nie ma. Idzie więc wszystko bardzo powoli, ale się robi. Został do otynkowania maly kawałeczek ściany. Potem malowanie, fugowanie i wstawianie wanny.. spokojnie poczekam A poza tym już mam podpisaną umowę grantową i zaraz ruszam. Może nawet dzisiaj uda mi się dojechać do banku, żeby otworzyć konto. Ale nie wiem, czy zdążę. a co kombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A teraz juz mogę napisać. Wcześniej nawet nie chcialam, żeby nie zapeszyć. Otwieram sklep internetowy z materiałami do decoupage i przy okazji pracownię. Chociaz bardziej nastawiam się na sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 12.03.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Coś np. takiego ... ? http://www.decoupage.net.pl No to powodzenia pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 12.03.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Mniej więcej. Z tym, że ja chcę sprowadzać materiały, których jeszcze nie ma w Polsce. A nie otwierać tysięczny sklep z tymi samymi papierami i preparatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Wow Anisia no to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 13.03.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Trzymaj, trzymaj. A ja nic więcej na razie nie mówię, coby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 To może wpadnę na zakupy. Mam zamiar spróbować, bo podobają mi się efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts