Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Anisi - Pod górkę

Anisia3

Recommended Posts

• Odpowiedzi 334
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie będzie ani jutro, ani pojutrze, ani z atydzień. Nie wiem kiedy będzie. Na razie jest kompletnie do d.upy. Nic mi się nie chce. Mam czerwony nos i nie mogę przestać płakać. Nie zyje nasz kochany pies. I wcale nie zdechł ze starości. :cry: :cry: :cry:

Był wesoły, kochany, łagodny i nikomu nie zrobił nigdy krzywdy. A niedzielnych kierowców należy ..............

:cry:

Jest tak smutno.

Anisia w ramach terapi weź sobie innego psiuta :D Wiesz ile będzie radośći :)

właśnie tez chciałam to zaproponować, tylko że z doświadczenia wiem że potrzeba chwilke czasu...

Miałam podobne zdarzenie i długo bez psa nie wytrzymałam. Anisia, w niedziele od rana zawsze jest giełda na Łąkowej...

Dziewczyny, też nam to przychodzi do głowy. Ale...

-- To był nasz drugi pies, który zginął dokładnie w ten sam sposób. O ile za pierwszym razem można powiedzieć, że była to nasza wina, bo spuściliśmy go ze smyczy (był środek nocy, wracaliśmy od znajomych 23 grudnia, cisza i spokój na ulicach), teraz pies wybiegł przez otwartą bramę za samochodem, który wywoził od nas dwuteowniki. Nigdy nie oddalał się dalej niż kilkanaście metrów od bramy, obwąchał wszystko i wracał. Teraz pobiegł jak szalony i nie reagował na wołanie. Mąż pobiegł za nim i nic. On gonił ten samochód z jego własnością. Aż dobiegł do dużej ruchliwej ulicy.

- Obydwa miały 4 lata gdy zginęły.

- Obydwa w ten sam dzień miesiąca - 23.

Nie wiem, czy powinnismy brać nowego psa. Nie mam chyba siły znów przechodzić przez wychowywanie szczeniaka. Ale wiem, że najlepsze lekarstwo na miłość to druga miłość.

• 2 weeks później...

Jak miło, że zajrzałaś do mnie. :D

Nie mogę pogodzić się ze śmiercią psa. No nie mogę i już.

A jeśli chodzi o inne rzeczy, to różnie. Łazieneczka nieskończona, bo Tomka ostatnio znow dużo nie ma. Idzie więc wszystko bardzo powoli, ale się robi. Został do otynkowania maly kawałeczek ściany. Potem malowanie, fugowanie i wstawianie wanny.

A poza tym już mam podpisaną umowę grantową i zaraz ruszam. Może nawet dzisiaj uda mi się dojechać do banku, żeby otworzyć konto. Ale nie wiem, czy zdążę.

Nie mogę pogodzić się ze śmiercią psa. No nie mogę i już. .

musisz :-? im szybciej tym lepiej.

A jeśli chodzi o inne rzeczy, to różnie. Łazieneczka nieskończona, bo Tomka ostatnio znow dużo nie ma. Idzie więc wszystko bardzo powoli, ale się robi. Został do otynkowania maly kawałeczek ściany. Potem malowanie, fugowanie i wstawianie wanny..

spokojnie poczekam :) :) :wink:

A poza tym już mam podpisaną umowę grantową i zaraz ruszam. Może nawet dzisiaj uda mi się dojechać do banku, żeby otworzyć konto. Ale nie wiem, czy zdążę.

a co kombinujesz :roll: