frosch 17.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hej anisia dawno mnie u ciebie nie bylo piesio sliczniutki...troche podobny do mojego, gdy byl maly ma juz w koncu to imie ??? chyba , ze gdzies nie doczytalam lampe olej .....sa wieksze nieszczescia na swiecie ....bylesmy zdrowi byli !!! jak tam sklepik? rozkreca sie ? moze kiedys sprobuje zrobic w nim jakichs zakupow , kreca mnie takie bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.04.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Cześc froschka. Ale niespodziewana wizyta. Piesio ma oczywiście imię. Juz nawet na nie reaguje. Post wyżej nad twoim stoi jak sie wabi. Ale niech stracę, powtórzę. Amber. Właśnie rzadziej ostatnio zaglądam, bo trochę jestem zabiegana. Mam mało czasu na wydanie unijnych pieniędzy. Na szczęście większość już wydana. Właśnie czekam na towar. Wydalam tez trochę swojej kasy, bo coś trzeba wstawić do tego sklepu. Strona już wisi, ale pusta. Mam nadzieję, że Holendrzy będą sprawniejsi niż rodacy. i przyślą szybciutko papiery. Pomalowałam dziś raz łazienkę. Druga warstwa pójdzie jutro, bo ręce mi odpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Niech Cię ręka Boska broni zepsuć ten dekor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.05.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nawet nie zamierzam. Tylko przez chwilę taka myśl przebiegla przez mózgownicę. Teraz to on jest juz obłożony dookola tynkiem. Ściana pomalowana, dekor wyczyszczony z farby i jest cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.05.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Nawet nie zamierzam. Tylko przez chwilę taka myśl przebiegla przez mózgownicę. Teraz to on jest juz obłożony dookola tynkiem. Ściana pomalowana, dekor wyczyszczony z farby i jest cudnie. no to czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.05.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Ale wannę juz widziałaś? Zaopatrzyłam się nawet w e wszytskie (chyba) potrzebne kolory farbek do rybek. Brakuje mi tylko twardego pędzelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Wanna jest nieeeeeeeeeezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.05.2008 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Też mi sie podobała od samego początku. Głównie ze względu na cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Że też ja zawsze lokuję swoje uczucia w drogich sprzętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Że też ja zawsze lokuję swoje uczucia w drogich sprzętach No to nie jestem sama Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 03.05.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Ale wannę juz widziałaś? Zaopatrzyłam się nawet w e wszytskie (chyba) potrzebne kolory farbek do rybek. Brakuje mi tylko twardego pędzelka. widziałam, widziałam teraz czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.05.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Że też ja zawsze lokuję swoje uczucia w drogich sprzętach No to nie jestem sama Dzień dobry. A witam, witam. Ja też tak mam. Ale skoro społeczeństwo nie kupuje niebieskich wanien i stoja w sklepie 3 lata, to potem mozna je kupic za mniej niz pół ceny. I to jest super. Magi, po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.05.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A ten adresik po zakupki to jaki??? Bo w dzienniczku to jakiś trefny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.05.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 A ten adresik po zakupki to jaki??? Bo w dzienniczku to jakiś trefny W dzienniczku nie ma żadnego. Tylko głupie urządzenie, a właściwie sieć wpisanie trzech literek w odczytuje jako adres. Mój sklepik to: http://www.hobbee.pl. Uwaga! Nie mylić z jakimś hobby Na razie mam tylko holenderskie papiery. Zresztą piękne. Myślę, że wreszcie po niedzieli dotrze jeszcze sporo materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.05.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 super bo decupage to moja specjalność, tylko jeszcze dobrych klejów by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 05.05.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Dzisiaj rano miałam telefon od kuriera. Ma byc z przesyłką przed wieczorem. To w ciągu dwóch dni powinnam powrzucać na stronę całą resztę. Będą kleje, będą kraki i masy do 3D. No i oczywiście dużo więcej papierów.Tosinku, bardzo się cieszę, że decu to twoja specjalność. W takim razie liczę tez na twoją pomoc. Co jeszcze chciałabyś znaleźć w takim sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.05.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Tak czekałam na Twoją łazienkę i przegapiłam Fajnie Ci wyszła Wanna super i połączyłaś wszystko ładnie Trochę czasu i ogród będzie wyglądał cool z pomocą Amber to przecież musi Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 31.05.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Oj magi, gapo. Łazienka na zywo wygląda fajniej niz na zdjęciach. Naprawdę. TYlko wciąż nie skończona. Cieszę się na spotkanie, juz dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Łazienka zachęca do plusków i pląsów, i o to chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.06.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Dokładnie tak Tosinku. Nie muszę dzieci namawiać do kąpieli, same proszą, żeby sie kapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts