Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Anisi - Pod górkę

Anisia3

Recommended Posts

hej anisia :D

dawno mnie u ciebie nie bylo :oops:

piesio sliczniutki...troche podobny do mojego, gdy byl maly :)

ma juz w koncu to imie ???

chyba , ze gdzies nie doczytalam :oops:

lampe olej .....sa wieksze nieszczescia na swiecie ....bylesmy zdrowi byli !!! :D :D :D

jak tam sklepik? rozkreca sie ? moze kiedys sprobuje zrobic w nim jakichs zakupow , kreca mnie takie bajery :roll:

• Odpowiedzi 334
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześc froschka. Ale niespodziewana wizyta. :D

Piesio ma oczywiście imię. Juz nawet na nie reaguje. Post wyżej nad twoim stoi jak sie wabi. Ale niech stracę, powtórzę. Amber.

Właśnie rzadziej ostatnio zaglądam, bo trochę jestem zabiegana. Mam mało czasu na wydanie unijnych pieniędzy. Na szczęście większość już wydana. Właśnie czekam na towar. Wydalam tez trochę swojej kasy, bo coś trzeba wstawić do tego sklepu. Strona już wisi, ale pusta. :roll: Mam nadzieję, że Holendrzy będą sprawniejsi niż rodacy. 8) i przyślą szybciutko papiery.

Pomalowałam dziś raz łazienkę. :wink: Druga warstwa pójdzie jutro, bo ręce mi odpadają.

• 3 weeks później...
Że też ja zawsze lokuję swoje uczucia w drogich sprzętach :(

No to nie jestem sama :D

Dzień dobry.

A witam, witam.

Ja też tak mam. Ale skoro społeczeństwo nie kupuje niebieskich wanien i stoja w sklepie 3 lata, to potem mozna je kupic za mniej niz pół ceny. I to jest super. :D

Magi, po niedzieli.

A ten adresik po zakupki to jaki??? Bo w dzienniczku to jakiś trefny

8) W dzienniczku nie ma żadnego. Tylko głupie urządzenie, a właściwie sieć wpisanie trzech literek w odczytuje jako adres. :-?

Mój sklepik to: http://www.hobbee.pl.

Uwaga! Nie mylić z jakimś hobby :wink:

Na razie mam tylko holenderskie papiery. Zresztą piękne. Myślę, że wreszcie po niedzieli dotrze jeszcze sporo materiałów.

Dzisiaj rano miałam telefon od kuriera. Ma byc z przesyłką przed wieczorem. To w ciągu dwóch dni powinnam powrzucać na stronę całą resztę. Będą kleje, będą kraki i masy do 3D. No i oczywiście dużo więcej papierów.

Tosinku, bardzo się cieszę, że decu to twoja specjalność. W takim razie liczę tez na twoją pomoc. Co jeszcze chciałabyś znaleźć w takim sklepie?

• 4 weeks później...