Anisia3 31.12.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Nie umiem składać pięknych życzeń ani pisać wymyślnych wierszyków, a nie będę cytować tych klepanych na wszystkich portalach. Wszystkim czytającym mój dziennik i zaglądającym tu życzę samych pięknych chwil w Nowym Roku. A tym, którzy tu nie zaglądają też życzę tego samego, tyle, że oni o tym się nie dowiedzą. Wznoszę toast dla Was - Dosiego Roku! http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Przyjecie/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.01.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Hejka!!!!! Fajnie widzieć, jak wasza budowa rusza do przodu Bo z moją to różnie bywa Ale nie o tym, ja też bym zrobił kranik w umywalce. A raczej zon ka by tak zrobiła, bo jako małż mam nie wtrącać się do garów Wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!! W nowym roku!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Czy ten fragment o "niewtrącaniu się do garów" to pomysł żonki, czy Twój? Ja tak tylko z ciekawości pytam I, oczywiście, wszystkim najlepszego w nowym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.01.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. Stuku na szczęście budowa już się skończyła. Od kilku miesięcy wykańcza nas wykończeniówka. Może teraz będą bardziej widoczne zmiany, bo jak Tomek przez półtora miesiąca walczył z podłączeniem kuchni do kanalizacji, to nie było co pokazywać. I mamy podpis kierownika budowy w dzienniku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.01.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Aniu a proszę powiedz mi czy jesteś zadowolona z okien??? Bo się nad Abatexem zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.01.2008 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Bardzo. Są ładne i podobają się nie tylko mnie, ale każdemu, kto do nas przychodzi. My mamy te 3D, które świetnie imitują prawdziwe drewno kształtem ramy. Z serwisem też jak na razie nie było problemow. Byli raz z pół roku po wstawieniu, na regulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.01.2008 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 31.01.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Proszę. Tosinku, ty sypiasz w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CuoreRosso 31.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Tak sobie czytam Twój dziennik i ... przecież ja się wychowałem na tej bakaliowej ulicy - pod numerem 10. A wasza brama służyła z 15 lat temu za bramkę do piłki nożnej. Stare dzieje. Charakterystycznym elementem jest ten dom na przeciwko na rogu. Ze 3 lata temu był do sprzedania - jak dobrze pamiętam za kwotę 450 tys. pozdrawiam P.s. My mieliśmy wystartować z budową w zeszłym roku.... Jeszcze do dziś bujamy się z papierami. A że budujemy w systemie mabudo (prefabrykaty), może uda się wprowadzić w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.02.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 No patrz, jaki ten świat jest mały. A my działkę kupiliśmy od ludzi z tej samej ulicy, spod 4. Szkoda, że nie od jeszcze poprzedniego właściciela. Gdzie teraz mieszkasz? Mozę nadal jesteśmy sąsiadami. A nasza brama to pewnie jeszcze niedawno służyła za bramkę do piłki nożnej. Tylko teraz już dzieciakom głupio walić piłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.02.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Proszę. Tosinku, ty sypiasz w ogóle? Sypiam, tylko od tygodnia mam i anginę i zapalenie płuc i w nocy to się czasem nuudze. O więc czytam sobie Muratora i buduje domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.02.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ale chyba nie budujesz o 4.36. Mnie nie chce się wstawać, jak nie mogę zasnąć. Teraz muszę zagonić męża, żebyśmy położyli chociaż parę płytek w łazience. W końcu jeszcze nie jest tak bardzo późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.02.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 KOchana a wiesz jak się dobrze robi zakupy o 4 nad ranem, szybkie łącza, nikt nie marudzi bosko. Tak znalazłam Ciebie i Abatexowe okna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.02.2008 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Powiem ci jeszcze, że w naszej łódzkiej grupie Abatex cieszy się powodzeniem. Sporo osób ma od nich okna. Zapraszam wieczorkiem. Pokażę moją nową wannę. Zieloną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.02.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Jak nic zielona wanna, wlać tylko mleko kozie i poczujesz się jak Kleopatra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.02.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ach, to ona taka piękna od zielonej wanny była. A ja będę się w niej mogła kąpać jak mi dzieci pozwolą bo to ich łazienka. Ale może za te morskie pomysły i męczarnie Tomka, który właśnie szlifuje płytki , to pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.02.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Anisieńko ROMANS MAM POWAŻNy czy, mozesz zrobić zdjecie twojego okna taraskowego ale interesuje mnie próg, z góry i z boku. I proszę napisz jeszcze jaki macie profil okien. Sprawa szalenie ważna bowiem tu u nas leży pies pogrzebany w sprawie okien. Mój Luby obejrzeć musi naocznie, innej osoby z oknami od Abatexy nie znam a zaczyna firma wygrywać w rakingu na okna. Proszę http://www.kartki.lagata.pl/kartki/11/small/180s.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.02.2008 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Tosinku, wrzucę ci fotki jutro za dnia. Teraz próbowałam zrobić, ale niewiele widać. Mam za słabe światło, a sama lampa niewiele daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.02.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ja tak myślałam, ze moje błaganie powienno być dziennym a nie nocnym więc cichutko poczekam. Moja mama powiedziała,że oszalałam kupując nawet okna przez net ale why not??? Z Anginą do Łodzi się nie wybiorę a okna przed 1 marcem muszę mieć zamowione. Czekam na światło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts