Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Anisi - Pod górkę

Anisia3

Recommended Posts

Nie umiem składać pięknych życzeń ani pisać wymyślnych wierszyków, a nie będę cytować tych klepanych na wszystkich portalach.

Wszystkim czytającym mój dziennik i zaglądającym tu życzę samych pięknych chwil w Nowym Roku. A tym, którzy tu nie zaglądają też życzę tego samego, tyle, że oni o tym się nie dowiedzą. 8)

Wznoszę toast dla Was - Dosiego Roku!

http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Przyjecie/1.gif

• Odpowiedzi 334
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpg

Przepis na Dobry Rok : (autor - Miłka)

Bierzemy 12 miesięcy

oczyszczamy je dokładnie

z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku,

po czym rozkładamy każdy miesiąc

na 30 lub 31 części tak, aby zapasu

wystarczyło dokładnie na cały rok.

Każdy dzień przyrządzamy osobno

z jednego kawałka pracy

i dwóch kawałków pogody i humoru.

Do tego dodajemy trzy duże łyżki

nagromadzonego optymizmu,

łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń,

ziarenko ironii i odrobinę taktu.

Następnie całą masę polewamy dokładnie

dużą ilością miłości. Gotową potrawę

przyozdabiamy bukietem uprzejmości

i podajemy codziennie z radością

i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty.

Życzę pięknego 2008 roku

Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia. :D

Stuku na szczęście budowa już się skończyła. Od kilku miesięcy wykańcza nas wykończeniówka. Może teraz będą bardziej widoczne zmiany, bo jak Tomek przez półtora miesiąca walczył z podłączeniem kuchni do kanalizacji, to nie było co pokazywać. 8)

I mamy podpis kierownika budowy w dzienniku!!! :D

• 4 weeks później...

Tak sobie czytam Twój dziennik i ... przecież ja się wychowałem na tej bakaliowej ulicy - pod numerem 10. A wasza brama służyła z 15 lat temu za bramkę do piłki nożnej. Stare dzieje.

Charakterystycznym elementem jest ten dom na przeciwko na rogu. Ze 3 lata temu był do sprzedania - jak dobrze pamiętam za kwotę 450 tys.

pozdrawiam

P.s. My mieliśmy wystartować z budową w zeszłym roku.... Jeszcze do dziś bujamy się z papierami. A że budujemy w systemie mabudo (prefabrykaty), może uda się wprowadzić w tym roku.

No patrz, jaki ten świat jest mały. :D

A my działkę kupiliśmy od ludzi z tej samej ulicy, spod 4. Szkoda, że nie od jeszcze poprzedniego właściciela.

Gdzie teraz mieszkasz? Mozę nadal jesteśmy sąsiadami. :roll:

A nasza brama to pewnie jeszcze niedawno służyła za bramkę do piłki nożnej. :lol: Tylko teraz już dzieciakom głupio walić piłką. :wink:

Anisieńko ROMANS MAM POWAŻNy czy, mozesz zrobić zdjecie twojego okna taraskowego ale interesuje mnie próg, z góry i z boku. I proszę napisz jeszcze jaki macie profil okien. Sprawa szalenie ważna bowiem tu u nas leży pies pogrzebany w sprawie okien. Mój Luby obejrzeć musi naocznie, innej osoby z oknami od Abatexy nie znam a zaczyna firma wygrywać w rakingu na okna. Proszę http://www.kartki.lagata.pl/kartki/11/small/180s.gif