wiolcia12 26.10.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam wszystkich forumowiczówCzy jesteście w stanie mi odpowiedzieć, jaki będzie przybliżóny koszt wykonania częściowego podpiwniczenia? Mój projekt to Dom w Rododendronach 6. Buduję dom pod Kielcami. Podpiwniczenie chciałabym wykonać między garażem a wiatrołapem. Okienko w piwnicy chciałabym mieć tylko z przodu domu, na wsyp opału. Z tyłu nie mam możliwości umieszczenia okienka, gdyż przez całą długość domu będzie szedł taras.Dodam, że działka jest suchutka z lekkim spadem w kierunku południowym.Będę wdzięczna za wszelką pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ELA i WICEK 27.10.2006 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam. Piwnicę budowaliśmy w tamtym roku pod całym domem. Koszty opisałem tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=40126&highlight=krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts