tom soyer 07.10.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 jak tam postepy? ja jezdze juz do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.10.2004 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Tom Soyer - jakby to powiedzieć... Postępów brak. Po przerwie byłem znowu ze 3 razy, ale osiągnąłem jakie plateau. Wczoraj właśnie musiałem ostro walczyć o utrzymanie równowagi Tak to jest jak wpuszcza się na pętlę ładne rowerzystki jeżdżące w przeciwnym kierunku Właśnie w gazetce o lokalnych kursach znalazłem: "Zaawansowane techniki jazdy na rolkach dla dorosłych". A w programie: "kroki taneczne w parach i solo, zarówno w przód i w tył. Skręty na 2 i 1 nodze. Zapisujesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 11.10.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Tom Soyer - jakby to powiedzieć... Postępów brak. Po przerwie byłem znowu ze 3 razy, ale osiągnąłem jakie plateau. Wczoraj właśnie musiałem ostro walczyć o utrzymanie równowagi Tak to jest jak wpuszcza się na pętlę ładne rowerzystki jeżdżące w przeciwnym kierunku Właśnie w gazetce o lokalnych kursach znalazłem: "Zaawansowane techniki jazdy na rolkach dla dorosłych". A w programie: "kroki taneczne w parach i solo, zarówno w przód i w tył. Skręty na 2 i 1 nodze. Zapisujesz się? hehe kurs korespondencyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.10.2004 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Zawsze możesz przyjechać do wujka Sam'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 26.03.2005 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2005 Sezon rolkarski uważam za rozpoczęty:) Właśnie wróciłem z pierwszego wypadu na rolki. Fajnie było - gdzieniegdzie jeszcze leży śnieg na trawce, ciągle "na jeziorze gruuuuuba kraaaaaa". Ludziska poubierani co najmniej dziwnie - jedne w zimowych czapkach i kurtkach, a inne T-shirt'y i krótkie spodenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 a jakie roli kupilibyście dla 9 latka, który dopiero zaczyna. stawiać na lepszą firmę czy kupić do nauki zwykłe gdyż i tak za rok z nich wyrośnie? Mojej 7 letniej córce zakupiłam rolki Salomona z regulowanym rozmiarem buta 30 do 34 + zestaw ochraniaczy + kask. Wyszło w sumie ok 500 PLN. Następny przedział regulacji rozmiaru to 32-36 i myślę, że jest to w Twoim przypadku wyjście optymalne, nie rezygnując z jakości, kupujesz sprzęt, który wystarczy na kilka lat. Dodam, że sama też "przytuliłam" zestaw Rossignol w promocji, no i teraz śmigamy obie na trzęsących się nogach, ku uciesze gawiedzi z osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 30.06.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Brawo Aggi my jeżdzimy całą rodziną 2+2 fajna zabawa tylko kup Sobie także ochraniacze i może pomyście o kaskach. Po co brudzić krwią asfalt lub nie daj Bóg krawężnik. Zobacz na rowerzystów jeszcze 3-4 lata temu mało kto jeździł w kasku a teraz jest to już normalny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ochraniacze mam! Z kasu na razie zrezygnowalam. Tak naprawde, to szkoda, ze nikt nie pomyslal o ochraniaczu na pupe, bo to wlasnie najbardziej sobie obilam przewracajac sie ostatnio w kaluze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 06.10.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Czy ktoś z szanownego grona próbował ścigac się na rolkach np w maratonach ja spróbowałem i złapałem bakcyla Pierwszy moj start był w Łodzi (zjechałem rolki po łożyska ) teraz chće wystartowac w Poznaniu (16.10) (Jak kupię kólka Lub nowe rolki ) Polecam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts