hejjpozn 26.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Jestem na etapie wyboru projektu,jednak sytuacja zmusza mnie do projektu indywidualnego. Pan z biura projektów powiedział,że wykona mi go za 15tys. i dołączy projekt przyłączy mediów. Twierdzi,ze jeśli zrobiłabym to we własnym zakresie to koszt projektu przyłaczy wody bądź prądu to ok 2000zł za każdy. Proszę napiszcie ile płaciliscie za tą usługę, bo mam wrażenie,ze biuro chce ode mnie wyciągnąć sporą kasę.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 28.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 ja tez jestem na tym etapie tylko cos mi sie wydaje ze bardzo duzo chce gosc od ciebie wyciagnąc za to wszystko.popytaj sie u innych ile biora.radze ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUTAAA 02.11.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 no to trafiles na niezlego naciągacza u nas projekt przylaczy po 400 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts